Motor RensMotor BehandlingDrivstofforbedrerGirbehandlingAutomatgirbehandlingSuper PolishRadiatorbehandlingLekkasjestopper

Gå til hovedsiden, klikk her

 

 


Klikk på temaet som interesserer deg:   Audi'en bruker 0,05 -  0,1 liter mindre nå -Audi Coupe Quattro, ventiltikking - Automatkasse girer bedre - 2,4l Caravelle. diesel - Caravelle diesel, ventiltikking ble borte - Jeep Cherokee 4.0 bensin Årsmodel 1995 - Cherokee 4x4 2,5 Turbo dieselJeep - Chrysler Grand Voyager - Drivstoffbesparelse - GMC Suburban 4x4, mindre drivstofforbruk  -  GMC_ Vandura_6,2l_diesel - Gårdstraktor ble sprekere- Golf 1997 TDK girer lettere  - Honda VF1100 motorsykkel - Honda Gold Wing - Honda Ledgend, ventiltikking ble borte - Honda mindre drivstoff  -   Hva sier en bilmekaniker?  King Cab behandlet -  Mazda raslelyder blir borte - Mercedes automat-kasse girer mykere - Motoren går stillere - Motoren drar bedre - Mindre oljeforbruk  -  Ventiltikking blir borte -  Motoren reagerte raskere  -   Nimbus motorsykkel Oljeforbruk etter en behandling, men blir borte når stempelringen "setter" seg. -  Opel Astra 1,8I 16V. - Opel Omega, med automatsperre - Opel Vectra 2003 sluttet å bruke olje - Opel Vivaro girer lettere -  Peugeot 405 GLX - Sparte 25.000 kr på reparasjon av bråkete ventilløftere - Pumpedysemotor - Toyota Carina 1984  slapp å kjøpe byttemotor. -  Toyota Avensis  behandlet automat-girkassen med godt resultat -    Starter lettere - VW / Audi klakkelyder blir borte - Volvo Automat giret mye stillere - Ulyder i manuell girkasse borte - Unngikk havari når oljetrykk ble borte - Øket toppfart - VW 2,5TDI motor og 4-trinns automatgirkassesparte kr. 43000 kr. hittil. - Aisin Warner AF-55 5-trinns tiptronic girer silkemykt etter QMI

 Anbefalinger fra: Fritidsbåteiere - Veteranbiler - QMI på lastebiler -  Buss   - Totaktere-  

Søk etter:

 

 

Jeg jobber til daglig som bil-mekaniker, og er meget impo-nert over dette produktet.
Tidligere erfaringer med QMI motorbehandling, har vist at effekten på bilmotorer øker. Vi hadde to identiske biler, hvor den ene gikk betydelig bedre enn den andre. Bare for moro ville vi prøve a kjøre QMI motorbehandling på den som gikk dårligst for a se om det gjorde noe utslag. Etter innkjøring av QMI' en, målte vi da krefter mellom de to bilene. Til alles forundring, kjørte den bilen som var svakest ifra den andre bilen. Dette er veldig BRÅ!!!!
Jon Magne Reinseth, Ålesund

 
Den 5. juni 2011 14:48 
 Vedlagt er noen bilder an min 1998 Volvo 2,5TDI med Audi Rekkefemmer. Motor er har vært chippet siden starten og yter like bra ennå. Den har hatt jevnlig motorrens og QMI siden jeg overtok den på 200.000 KM. Nå er den gått 410.000 KM. Vedlagte bilder er av topp og kam ved registerskift i går. Toppen er gullende rein, og null tegn til slitasje på kamaksel etter så lang tid. Mekanikeren trodde nesten ikke det han så. Han så at kammen så ut som den såvidt var innkjørt. 
Jeg vil bare skryte uhemmet av QMI-produktene og kommer for alltid til å fortsette med det. Kan nevne at etter 410.000 KM har jeg hverken skiftet turbo, dyser eller noe annet. Kun olje med QMI jevnlig, dyserens og tilsetning i tanken. Tok ut to dyser for å sjekke. De ble satt i en testmaskin for sjekk. Fullt funksjonelle ennå og ble bare skrudd inn igjen. Motor er potte tett og svetter ikke olje i det hele tatt. Ikke bruker den noe heller. Gearkasse (Automat) har også fått jevnlig kur med QMI og er like fin ennå. Ha en god sommer.
Mvh
Jan Erik Rognaldsen
Totlandsveien 468
5226 Nesttun

kamaksel

motor

ventiler

registerreimHei,                         22. juli 2011
Har en Chrysler Gr. Voiager 2,5 Diesel, 97 mod.I juni 2010, utførte jeg innvendig motorvask, og motorbehandling, sammen med Royal Purpele motorolje.Byttet oljefilter, (ordinært) også bunnpannen, da den var ganske bulket.Det jeg så da bunnpannen var fjærnet, så nesten ut som det var rengjort med stim, helt rent.Har også brukt Dieselforbedrer, og allerede etter to timers kjøring, merket jeg stor forskjell. Det virket som det hadde blitt både flere hk, og høyere dreiemoment, og det fortsatte å øke, men ikke like mye.Den har nå gått 11000 km siden da, og har etter fyldt en l. olje.Det jeg lurer på, er når bør jeg skifte olje neste gang, og hva med Royal Purple oljefilter kontra et ordinært? Kan også nevne at da bilen ble kjøpt høsten 09, var gearkassen moden for overhaling. Det var vanskelig å gire ned fra tredje til andre, og en overhaling koster ca. 20000 kr. Jeg gjorde derfor et forsøk med QMI Gearbehandling, og etter noen dager begynte jeg å merke en liten bedring. Og dette har bare fortsatt hele tiden. Gearkassen er ennå ikke 100%, men mye bedre, og ikke lengre noe nevneverdig problem.   Kan du sende meg sju liter motorolje, 5 + 2 L. + oljefilter. Adressen min er: Postboks 2509 Løpsmarka, 8091 BODØ.
Mvh Håkon Hansen
  

 

Til Qmi Scandinavia Mjøndalen   Jevnaker 27/01-2011

QMI  ” LURIUMET ” som virker.

 Jeg vil her fortelle om mine erfaringer med bruk av QMI produkter. Første produkt som jeg begynte å bruke var Innvendig motorvask med etterfølgende  Motor behandling på min Citroen Xantia da den var gått 100.000 km. Dette blei gjentatt hver 80.000 km. Bilen har nå passert 300.000 km. og går som en klokke og bruker ikke olje. Det er ikke rørt  en skrue på motoren, bortsett fra tannreimsskifte. Bilen er en 1993 mod.

Neste QMI produkt jeg tok i bruk var Gearbehandling. Etter restaurering av to gamle (1962 mod.) Agria tohjuls tilsatte jeg gearbehandling. Det ga en så god effekt at jeg kunne kjøre på et høyere gear enn tidligere med samme belastnig. Etter denne erfaring blei Citroen girkassen også behandlet,den fungerer som ny etter 300000 km.  

Det siste QMI produktet jeg har gjordt gode erfaringer med er Små-motor behandling. Jeg har behandlet begge Agria traktorene (diesel) og en Evendrude 85 hk.totakter båtmotor. Alle motorene er nå sprekere og går mye penere. Jeg bruker også QMI Drivstoff-forbedrer regelmessig. Veldig godt fornøyd også med QMI luftverktøy-behandling. 

Fornøyd og begeistret QMI kunde : Hans Karl Jacobsen på  Jevnaker.QMI Scandinavia
Papyrusveien 33 Postboks 103
3051 Mjøndalen
Hei Thor
Tusen takk for kjempeflotte produkter. Nå har jeg prøvd forskjellige produkter fra QMI. Jeg har en Peugeot 1.9, som hadde begynt å ryke en del, når jeg startet den i kulda. Så kom jeg over QMI behandlingen, så jeg tenkte at det skal jeg prøve. Det første jeg merket var at motoren begynte å gå mye stillere og at kompresjon ble bedre. Den starter lett når det er kaldt. Jeg benyttet meg også av den innvendige motorvasken samtidig. Jeg kjørte ca 3000 km med den behandlingen. Så byttet jeg olje og filter igjen. Nå kjører jeg på Royal Purple 15-40 Helsyntetisk / super filtrert olje.
Nå har jeg også prøvd QMI Girbehandlingen, den er kjempebra. Merker at girkassen girer lettere. Det er moro å prøve noe som er så bra. Jeg har kjørt på Castrol TXT og Magnatec i mange år, men merket at den begynte å bekke motoren. Etter å kjøre ca 10.000km på hvert oljeskift, så skiftet jeg olje og filter samtidig. Jeg har vært skeptisk til å bytte oljemerke, men etter at jeg byttet fra Castrol til Royal Purple, så synes jeg at jeg nesten har fått ny motor. Har akkurat testet QMI Dieselforbedrer, den er meget bra. Merket det godt på forbruket. Disse produktene vil jeg absolutt anbefale alle.
Med hilsen Terje Dybdal

Fra: Odd J Tordal [mailto:oddjtordal@hotmail.com]
Sendt: 6. oktober 2010 23:51
Til: thorjoh@online.no
Emne: RE: SV:
Hei igjen.
Det som skjedde med automatkassen er følgjande: Me har ein VW California Exclusive bobil, 2000 modell. Den er utstyrt med 2,5 TDI motor og 4-trinns automatgirkasse.
Den har no gått 165000 km. I ferien vart eg for at den av og til ikkje ville gira opp i 4. gir. Det kunne også verka som om ventilane i kassen "hang" litt for den reagerte tregare enn før og av og til vart turtallet litt høgare enn det skulle vera på dei ulike gira ved ein bestemt fart. Det trur eg kunne vera at ventilane ikkje lukka og opna heilt, slik at den på ein måte ikkje gjekk heilt i gir. Dette er etter at eg har konferert med ein verkstad som hadde greie på automatkassar. De anbefala full overhaling til den nette sum av 43000,- for heile jobben.
Eg hadde tidlegare lese om QMI-produkta, og mange kundar som opplevde tildels oppsiktsvekkande resultat ved behandling med QMI. Eg fann ut at eg hadde lite å tapa så eg prøvde QMI automatgearbehandling for å sjå om det hjelpte. Som ein sa, som skreiv om produkta, "først prøver ein med medisin, og hjelper ikkje det lyt ein operera."
Etter en del hundre km byrja eg å merka forandring. Framleis kunne det forekomma at den fekk litt av dei gamle "nykka" sine, men etter kvart har det vorte skjeldnare og skjeldnare.
No er det fleire veker sidan sist den fuska, og eg tykkjer den girar mjukare enn før. Eg har vel kjørt ca. 800 - 1000km etter behandlinga. Håpar det varer. QMI kan vel ikkje forventast å reparera slitte girkassar, men det er tydeleg at alle glideflater etter kvart vert polerte og glatte som gjev mindre friksjon og difor betre funksjon. Håper mitt er at eg kanskje kan utsetja overhalinga i nokre år til. Så langt ser det iallefall lovande ut. Eg kjem tilbake med rapport etter at bilen er kjørt lengre.
 
Mvh. Odd Johan Tordal

 

 

"For halvannet år siden kjøpte jeg en 2004 Opel Vectra 2.2DTI med en Aisin Warner AF-55 5-trinns tiptronic.

Bilen generelt er helt glimrende, og passer vårt bruk utmerket. Girkassen var slik jeg har opplevd andre tilsvarende girkasser som er kjørt 100.000KM, noenlunde grei men slett ikke så myk som når den var ny. Tydelige, tidvis harde girskift. Jeg forestilte meg at denne ikke ville vare bilens levetid, og med en utgift på 90.000,- for ny kasse i bakhodet, bestemte jeg meg for å prøve å gjøre noe med saken. Etter litt research fant jeg ut at standard service hos Opel er å bytte olje (3-4l) hver 60.000KM, noe som også var gjort på min. Med tanke på at kassen egentlig har knappe 8 liter i seg, og heller ingen filtre som kan byttes, sier det seg selv at et slikt oljebytte knapt kan kalles service. 10 liter med Fuchs ATF4400 ble innkjøpt (dette var før jeg forsto at Royal Purple sin ATF Max også tilfredstiller den noe spesielle JWS3309 / Toyota T-IV, ellers hadde det klart blitt Royal Purple, har meget god erfaring med den oljen i andre sammenhenger), flushet med å koble av kjøleledningene, startet opp og lot kassen tømme seg, stoppet, fylte, flushet, stoppet og fylte igjen. Derved fikk jeg tatt en forenklet variant av den flushingen et automatgirverksted vil ha 3-4.000,- for å gjøre. Det hjalp en del, det meste av sluringen forsvant, men de harde skiftene var der fremdeles.
Jeg begynte jo å bli litt rådvill, før jeg kom på at QMI også har behandling for automatgirkasser. Som tenkt så gjort, og handelen var gjort. Sugde ut samme mengde som QMI-stoffet jeg helt inn (2.5dl), og alt dagen etter hadde jeg en langtur, t-r Bergen-Oslo, 1300KM. Joda, litt forbedringer var det, men noe sjokkartet opplevelse var det ikke. Litt mykere, men ikke noe mer. Nå derimot, etter rundt 3.000KM, er historien en helt annen. Mildt sagt. Girkassen er rett og slett ikke til å kjenne igjen. Fremdeles er det rett nok tidvis enkelte harde skift, helst når kassen er kald. Men 95% av skiftene er nå silkemyke. Så myke at det er utfordrende å vite hvilket gir den står i. Akkurat slik disse automatkassene er når de er ny. Og det er ikke sluring det er snakk om! Turtallet er faktisk senket i forhold til tidligere, opptil 100 opm.
Neste steg blir å montere separat oljekjøler, samt Magnafilter, og ta nok et oljeflush, denne gang med Royal Purple!
Dette må være den absolutt smarteste måten å bruke en 200-lapp på!

Mvh

Bent Are Fikse - fikse@fikse.be  - 95279944"
10.09.2010


Fra: Dybvik, Kjell Ivar [mailto:kjell.ivar.dybvik@sus.no]
Sendt: 4. august 2010 15:29
Til: thorjoh@online.no
Emne: Vedr. Royal Purple

Hei,
Jeg har en eldre (?) Saab 93 som nesten døde i EU-kontrollen nå i sommer pga høy CO, men som berget seg likevel fordi jeg prøvde en 3-trins QMI -rens og senket CO nok til å bli godkjent.
Forbruket gikk også kraftig ned allerede etter to tanker, så nå vil jeg kjøre på med videre QMI + Royal Purple behandling når Rettedal Bilkontroll er tilbake fra ferien.
Men: Oljefilter er ikke så lett å finne i topp kvalitet - jeg har ikke lyst til å bruke Biltema til dette...
Er det noen steder å få tak i Royal Purple Oil Filter #10-2835 uten å bestile direkte fra USA?
Evt er det noen andre som har god kvalitet som kan anbefales?
Mvh Kjell Ivar Dybvik, Stavanger


Fra: Jan Erik Rognaldsen [mailto:janerogn@broadpark.no]
Sendt: 22. juni 2010 23:18
Til: thorjoh@online.no
Emne: QMI

Hei igjen.
Da føler jeg det er på tide med ny behandling av min V70 TDI.(siste behandling er nå snart 100.000 siden og har begynt å få litt klapring fra løftere og\eller dyser igjen.
Det forsvant sist, så jeg satser på at det fikser biffen igjen.)Forøvrig er nå motoren og gir nå gått 400.000 og den bruker ikke en dråpe olje og svetter null og niks framdeles. (Den lakk olje fra bunnpannen før første behandlingen).
Ellers kan jeg nevne at jeg behandlet vår Golf TD med QMI Girbehandling for 50.000 siden, da den ikke ville i 5. gear. QMI fikset biffen og den girer like bra ennå, og den ekstra kassen jeg har, ser ikke ut til å bli brukt....
Trenger følgende:
QMI Gear\Kardang behandling. 0,9 ltr.
Innvendig motorrens
QMI behandling til oljen
.. og den vanlige flasken med drivstoff-forbedre (diesel).
Mvh Jan Erik Rognaldsen, Totlandsveien 468, 5226 Nesttun


From: Roald Sørensen <roalso2@online.no>
Date: 2010/5/24
Subject: Qmi behandling Volvo V 70 turbo
To: thorjoh@online.no


Hei igjen
Beklager sen tilbakemelding vedr behandlingen av Volvo V70 min, men ville prøve og regne nøye  på forbruk etc.

Volvo V70 1999 mod. km 266000 brukte relativt mye olje(0,8 l pr 150 mil )og forbruket lå på 1,03 i snitt
Bruker denne kun til og fra jobb så det var lett og regne ut forskjellen på forbruket.

Etter at behandlingen ble utført og 10 tankfyllinger senere ble regnestykket som følger,

Forbruket gikk ned fra 1,03 l til 0,85 l pr mil og dette forbruket var meget konstant
(brukte kalkulator) og regnet ut etter hver fylling
Dette blir en reduksjon på 18 prosent på denne bilen på forbruket og med dagens bensinpriser betaler jo denne behandlingen seg relativt fort

Måtte heller ikke etterfylle noe olje på disse fyllingene ca 5000+km
i motsetning til tidligere da det ble etterfylt ca 0,8 l pr 150 mil

Det var skiftet nytt luftfilter på bilen også før behandlingen ble utført
Merket også at motoren gikk penere (roligere) enn før behandlingen


Så jeg kan ikke gjøre noe annet enn og rose Qmi produktene atter en gang

Bilen er nå solgt til ny eier og jeg har bedt om at han fortsetter målingene de neste 5000km for og se
om forbruket holder seg på det samme med en annen sjåfør

Neste bil som skal behandles er en Hyundai Terracan 2005 mod 2,9l diesel km stand 170000
Dette er den første dieselbilen jeg har og skal behandle så det blir litt spennende og se hvordan dette faller ut i forhold til mine tidligere biler

Kommer en spesifikk rapport på denne senere :-)

Med vennlig hilsen
Roald Sørensen
Bråtagutua 6
2070 Råholt
mob 95164256


Fra: Tarjei Lundarvollen [mailto:flyger@gmail.com] Sendt: 24. november 2009 11:20

Til: thorjoh@online.no Emne: QMI

Hei.
Jeg har brukt QMI motorbehandling i noen år på alle mine biler, snøfresere osv, og er vel fornøyd med det. Oljeforbruket har i vertfall gått litt ned (på de bilene som har brukt noe olje), og drivstofforbruket litte grann ned. 

Nå har jeg en Toyota Land Cruiser med D4D motoren (3 liters turbodiesel), som har gått 36.000 km. Er det for tidlig å behandle den nå ? Den skal inn til oljeskift om ca 14 dager. Og det har vel ingen hensikt å kjøre innvendig motorrens på denne såpass lite som den har gått ?

Mvh
Tarjei Lundarvollen


Fra: Leidulf Hamnøy [mailto:hamnoe@online.no]
Sendt: 16. november 2009 13:35
Til: thorjoh@online.no
Emne:
Fornøyd kunde med QMI

Jeg har en Nissan Laurel 1985 mod. Kmst. ca.500.000. Denne er behandlet med QMI Motorbehandling med PTFE. Etter først å blitt renset med QMI motorrens.

Tidligere for mange år siden ble motoren behandlet med Teflon SLIKK50.
Men siste gangen også automatgear og kardang.Tro det eller ikke. Men motoren går den dag i dag som et godt gammelt "sveiserur".

Automatgearet girer fortsatt like mykt ,kjapt og fint.Men det har alltid vert hengende en dråpe olje fra kassa i forkant som også har blitt påpekt i hver EU kontroll. Men etter at jeg behandlet automatkassa med QMI Automatgirbehandling med PTFE og med QMI lekasjestopper har det ikke vert en dråpe å se. Alt er helt tørt. Behandlet samtidig motor med samme QMI lekasjestopper. Merk dere hvor langt dette vidundere av en bil er kjørt. En halv million kjørte km.

All svetting er borte. Ingen oljeforbruk av noe slag.
NB. Motor har aldri vert under overhaling. Ventildeksel har for eks. aldri vert av.

Ellers har jeg en Mercedes 250 Diesel. 1985 mod. Kjøpte denne for ca. 2 år siden.
Det viste seg at bilen har vert mishandlet i lange tider. Det virket oljen til automatgearet aldri hadde vert byttet.

Filteret var gått i oppløsning. Motoren banket i dyser og gikk som "ei kråke i motvind". Skiftet først 2 dyser. (Brukte men ble renset).
Dette gikk en liten stund. Men så begynte spetakkelet på nytt. Banket verre en noen gang. Skulle til å bestille 5 nye dyser. Alt nytt.

Men så ringte jeg til QMI. Dette synte seg å være det lureste jeg kunne gjøre.
Da ble det innvendig rensing av
 motor med QMI motorrens, QMI Motorbehandling med PTFE og QMI lekasjestopper.
Samtidig kjøpte jeg en 5L med
QMI Dieselforbedrer.

Samt full behandling av automatgearkasse og kardang. Nå har jeg fått det en kan kalle en Mercedes.
I løpet av andre fyllingen med diesel var all banking i motor borte, gearkassen girer som en MB skal.
Dieselforbruk: Blandet kjøring med ca. 50% langkjøring klarer den seg med et forbruk på 0,6l pr.mil.
Kmst. Litt uvisst. 360.000 km. Men jeg tror dette er feil. Den ble første åra brukt som TAXI.
Veldig slitt ratt, osv. Jeg tror den har gått mye mer.
Motor eller Gir problemer. Prøv med QMI først. Alltid medisin før opperasjon.
mvh Leidulf Hamnøy


QMI Scandinavia
3051 Mjøndalen

VEDR.: BRUK AV QMI OG ROYAL PURPLE OLJE PÅ MIN GODE GAMLE VOLVO240
Kjøpte meg en brukt Volvo 240 GLE like før julen 2008, den var treg å starte og var «dau - kjørt» Tok en service på den 17.01.09 med motorrens og motorbehandling samt at jeg prøvde drivstoff-forbedreren.
Her kunne jeg merke økning av turtallet på motoren under rensningen av motoren. Under kjøringen etter motorbehandlingen så  virket det som bilen fikk mere hestekrefter, den fikk et utrolig drag, og
temperaturen på motoren sank med noen grader. Etter behandlingen så fikk motoren en jevnere gange og bilen ble mye mere behagelig å kjøre. Bilen er også meget raskere å starte, spesielt i kaldt vær.
Så nå er ikke bilen så «dau» lengre, så takker dere for utrolige bra produkter.
Hilsen
Hans M Solberg Tlf.33397402


QMI Scandinavia                                                                            08.10.08

3051 Mjøndalen 

VEDR.: BRUK AV QMI PÅ MIN DODGE WC 52 1942 MOD.

Jeg har fra tidligere prøvd diverse «vidunderstoffer», som skal forbedre ytelse og drivstoff-forbruk, noe som viser seg og være bare humbug.

Sommeren 2008 ble jeg tipset av en god venn om at vi skulle prøve QMI- behandling på veteranbilene våre(noe som viste seg å bli en meget god invistering).

Jeg er av den type person som ikke tror på noe før jeg har fått prøvd det ut selv!

Så det bar av sted til Mjøndalen for og handle QMI,

På min DODGE WC52, tok jeg en full behandling av:

motor

girkasse

transferkasse

kardanger

Bare under selve renselses prosessen begynte jeg å merke forbedringer, motoren fikk en mye lunere gange, og turtallet økte betraktlig.

Under kjøringen med «ptfe motorbehandlingen»  på motor, girkasse, transferkasse og kardanger, så merket jeg med en gang forbedret ytelse, som bare ble bedre og bedre under kjøringen.

Motoren gikk mye roligere og viste ytelse som aldri før! Motortemperaturen sank betraktlig med hele 18 farenheit.

DODGE WC52 har usynkronisert girkasse og «ULE drivverk», gearskiftet ble mye lettere, samt at «ULE lydene fra gear og kardang ble redusert kraftig.

Fra tidligere langkjøring (penkjøring) målte jeg forbruket til 1,8 liter pr.mil,

men på langturen fra Hønefoss til Tønsberg etter behandlingen, så gikk forbruket ned til 1,2 liter pr.mil.

Dette beviser at  QMI er et produkt som er «verdt sin vekt i gull»!

Så jeg takker dere for et utrolig produkt som jeg personlig anbefaler på det sterkeste at alle  burde bruke!

Med vennlig hilsen 

Tom Einar Løvvold

Tlf: 47653124

(Mekaniker tunge kjøretøy)

QMI Scandinavia                                                            08.10.08

3051 Mjøndalen

VEDR.: BRUK AV QMI PÅ MIN AUDI 100CC 1987 MOD. 

Jeg må igjen bare takke for et utrolig bra produkt!

På min audi 100cc tok jeg full behandling av motoren.

Den hadde problemer med ventiltikking og småjuksing.

Under den innvendige rensen av motoren, så begynte motoren å få en lunere gange samt økt turtall.

Under kjøreturen med «ptfe motorbehandlingen» så fikk jeg samme resultat her, som hos tidligere kjøretøy, akselasjonen ble bedre og motoren gikk jevnere.

Etter ca 50 min. kjøring begynte ventiltikkingen å avta, kjørte også en dose drivstoff-forbedrer på tanken, og småjuksingen avtok etter en stund.(mistanke om fremmedlegeme/kondens på tanken)

Drivstoff forbruket på denne bilen gikk ned fra 0,9liter pr.mil til 0,7liter pr.mil.

Temperaturen på motoren ble redusert med ca 10%.Under kalde forhold så er motoren blitt veldig lettstartet i forhold til tidligere.

ette produkte er bare helt fantastisk!! For den/ de som ikke har prøvd produkter fra QMI, så anbefaler jeg på det STERKESTE     at de prøver!! dette er produkter man IKKE blir skuffet over!

Med vennlig hilsen 
Tom Einar Løvvold

Tlf: 47653124

(mekaniker tunge kjøretøy)

 


 

4.5.2009 Har en bekjent som har en Opel Vectra 2003 (163 000 km). Den var begynt å bruke veldig mye olje (Ca. 1 liter på 1000 - 2000 km).
Bestilte motorvask, QMI og RP-olje hos deg.
Da jeg skulle fylle på motorvask var det så mye mottrykk opp peilerøret at jeg måtte holde ei tøyfille rundt peilerøret og flaska med motorvask, samtidig som jeg klemte på flaska og presset motorvask ned i motoren.
Tenkte at her er det ei eller flere stempelfjærer som har brent seg fast, så jeg var ikke mye optimistisk. Det fortsatte å boble  luft/olje opp peilerøret i ca. 10 minutter, da begynte det å avta. Og etter 20 minutter før vi stoppet motoren var det ikke noe trykk opp peilerøret.
Drenerte oljen, skiftet filter og fylte på ny RP-olje. Så gikk vi inn og tok oss en god kopp kaffe, mens motoren ble kald.
Da motoren var kald, fylte vil på QMI og eieren kjørt hjem (ca. en 2 timers kjøretur).
Prata med han 2 måneder senere, og han var veldig glad; motoren hadde sluttet å bruke olje og han hadde spart seg ei totaloverhaling av motoren, og i stedet betalt 1400,- for hele behandlingen.

mvh.Bertil J. Nilssen Tel. 488 92 764


Fra: john jahreie [mailto:casedy12@live.com]
Sendt: 1. mars 2009 21:02
Til: thorjoh@online.no
Hei dere i Mjøndalen

Må bare si at etter 15 år med QMI er jeg en veldig fornøyd kunde. For 5 år siden kjøpte jeg en Porsche 944 type 1 fra 1982 som var gått 220 000km og har nå brukt QMI olje med gode resultater, girkassa var litt rar når jeg skiftet fra 2 til 3 gir men etter jeg brukte QMI girolje for ett år siden ble problemet borte. Merket stor forskjell på olje fra Shell til QMI og det samme fra Mobil 1 til QMI på motoren.
Mvh John Jahreie


Fra: Jan Erik Rognaldsen [mailto:janerogn@broadpark.no]
Sendt: 20. januar 2009 08:29
Til: Thor Johansen
Emne: Re: QMI

Vil bare få skryte litt mer av QMI

Kjøpte gearbehandling og motorrens og behandling til kona's Golf 1997 TDK 210.000 Km.

Bilen var vanskelig å få i 2. gir til tider. Etter oljetilsetning med QMI gikk det bare et par dager så forsvant det problemet. Nå er den lett og fin å gire.

Motor fikk rens på tanken og rens\tilsetning i oljen.

Den røykte en del svart ved høyt turtall, og etter bare noen dager er dette nesten borte.

QMI er et kjempeflott produkt.

Mvh Jan Erik Rognaldsen Bergen

 


Fra: Jan Erik Rognaldsen [mailto:janerogn@broadpark.no]
Sendt: 9. januar 2009 12:39
Til: Thor Johansen
Emne: Re: QMI

 Hei

Automatkassen på Volvo’n hadde noen ulyder og girte litt hardt på vei til ferie i fjor. Kjørte innom dere og kjøpte QMI for automatkasse.

Fikk skiftet oljen (skylt hele kassen) og tilsatte QMI.

Alle ulyder er borte og kassen girer som i smør. Ingen nykker i det hele tatt.

Bilen er nå kjørt 350.000 KM.

Har også hatt QMI rens og tilsetning i motor. Er en 2,5 TDI. (Audi-motoren).

Og den maler som en katt. Faktisk etter tilsetning av QMI går den mye stillere og jevnere. Forbruket gikk litt ned.

Har også sett i det siste at oljen ved skift er klarere enn før. Ikke den svarte grøten som før.

Takk for hyggelig kjøp!
Mvh Jan Erik Rognaldsen

 


Fra: Ronny Johnsen [mailto:ironreex@gmail.com]
Sendt: 11. september 2008 07:45
Til: Thor Johansen
Emne: Re: QMI til mine biler.
 

Hei.
Skulle gitt deg tilbakemelding for en stund siden, men familieforøkelsen har tatt det meste av min tid. 

Likevel, resultatene mine er som følger;

1996 modellen Chevy Suburban fikk et mye bedre drag, og mye bedre og jevnere gange. Temperatur som før hadde en tendens til å stige ved trekking av henger i bakker, vedholdt seg nå samt at jeg følte å ha kraft der den før gikk "tom". 

Bilen har tidligere fått olje skiftet før intervaller, så jeg regner den som god fra før og. Til tross for dette synes jeg absolutt at QMI behandlingen har hjulpet på.

1997 modellen Renault Espace (som min samboer bruker) har fått et mye bedre drag og gange.

Etter behandling (som min samboer trodde kun var oljebytte) fikk jeg spørsmål om jeg hadde "stilt opp hestekreftene", da den gikk "fortere opp i fart".

Dette fant jeg da ganske fornøyelig, siden jeg da fikk en indikasjon hvordan andre fikk oppleve dette uten på forhånd å vite hva det gjaldt. 

Opel Vectraen har jeg desverre ikke fått anledning til å behandle, så den kan jeg ikke svare på enda.

Vil nå bestille ytterligere 3 stk Innvendig motorvask, 3 stk Motorbehandling, 3 stk
Drivstofforbedrer, 3stk Girbehandling  og 1 stk 100 ml. Lekkasjestopper, Da jeg har fått i jobb å behandle for noen av mine bekjente. Vil og ha tilsendt fett (1 stk) for bruk på opphengskuler og understell for min Chevy, og lure da på om det er det vannfaste eller universalfettet som egner seg best? Skal og brukes i drivakslingene (universalleddene på forhjulstrekket) .

 Mvh Ronny Johnsen 


Fra: SVERRE JOHANSEN [mailto:sverrej@tele2.no]
Sendt: 21. mai 2008 09:23
Til: Thor Johansen
Emne: Re: QMI. vinn/vinn?

Hei og mange takk for vareprøven.

Nå gikk det ikke helt etter planen for meg fordi automatkassa på 1954 Desoto havarerte og bilen er på verksted.

Men jeg har en Volvo S80 2,5TDI 2001 modell med automatgir, km. 252.000.Siste året har den rykket litt ved gearing, så jeg fylte på der.

Jeg er skeptisk til "lurumlurum" og kjørte opp til klubben EAC i går ca. 60 km. Begynte å lure på om bilen gearet, fulgte med på turteller og konstaterte at bilen gearet.. uten rykk og napp. Jeg fortalte dette til de som var på klubben og dette var et produkt av type "må ha".

Så jeg tenkte: Kan vi kjøpe produkter direkte fra deg? Fikk en ide om å introdusere dette på klubben på førstkommende tirsdag og ta opp samlebestilling og håper på å kunne betale med en faktura, fakturert EAC ved mitt navn og adresse.

I første omgang:
Automatgearbehandling
Gearbehandling
Innvendig motorvask
Motorbehandling

I tilfelle vi får kjøpt av dere, hva blir prisene på disse produktene og er det andre produkter jeg bør anbefale.

Uansett: jeg kommer i alle fall til å kjøre motorbehandling og innvendig motorvask på både Volvoen og Desoten, i tillegg skal jeg dytte gearbehandling på desotoen når den kommer fra verkstedet.
Jeg ble imponert over en bedre og nesten lydløs gearing på Volvoen.

Vennlig hilsen
Sverre Johansen
ps: ta en titt på hjemmesida til EAC. www.eac-1977.com


Fra: Arthur Elvestad [mailto:arthue@online.no]
Sendt: 10. april 2008 14:25
Til: 'Thor Johansen'
Emne: QMI

Hei Thor  :-)

Beklager at dette tok fryktelig lang tid.
Jo, jeg brukte qmi på min caravelle som da var gått ca 178.000 km. Bilen funka bra, men hadde fått litt dyse-lyd.
Jeg vasket motoren innvendig med Qmi`s motorvask, fylte på Qmi og Royale motorolje fra dere, og følgende skjedde:
Dieselforbruk gikk fra 0,92 l/mil til 0,83 l/mil
Motoren tålte mye høyere belastning før det kom utslag på temperaturmåleren. (et problem på noen av disse caravellemotorene at dem hever temperaturen ved hard belastning)
Lyden fra dysene (ventil-slamrelyd) ble borte og vedble borte.
Best av alt, motorytelsen ble MEGET bedre. Vi kjørte med campingvogn en lang stigning, slakk riktignok,,,, men tidligere kunne vi ikke holde maksfart opp den 3,4 km lange strekning på mer enn 85 km. Etter QMI-behandling holde vi maksfart på 105 hele strekninga.
 

Mvh Arthur Elvestad
Skarseth 19
8382 Napp
91163193


Fra: Ørjan Moland [mailto:orjan.moland@sbnett.no]
Sendt: 19. mars 2008 23:29
Til: 'Thor Johansen'
Emne: fornøyd bruker av rp og qmi produkter

Hei Thor
Har nå kjørt ca 4000km etter å ha renset motoren med qmi rens, samt behandlet den med qmi motorbehandling.
Fylte selvfølgelig rp olje også.
Kjøpte dette hos Bent Eliassen, da jeg ble anbefalt det av en kjenning.

Har merket meg i ettertid av dette at motoren er merkbart roligere i gange, spesielt ved kaldstart. Skulle nesten ikke tro dette er en pumpedysemotor. Startmomentet er vesentlig høyere. tidligere var det lett å kvele motoren, særlig ved kald motor.

Tomgangsturtallet ligger ca 50 omdr. over maksturtall oppgitt fra fabrikk, noe som må skyldes mindre friksjon innvendig i motoren, da den justeres elektronisk og jeg kan ikke påvirke den.

I tilegg til dette registrerer kjørekomputeren lavere tomgansforbruk enn tidligere. Fra 0,8 l per time til 0,7 l pr time på varm motor, så lavt har den aldri gått på de 2 forutgående årene jeg har hatt bilen.

Har kun positive tilbakemeldinger om deres produkter.         

Har nå nettopp også behandlet traktoren til pappa på samme måte. Her var vi spente på resultatet da motoren er slitt, den ånder mye. Men det ble samme gode resultat der også, åndingen fra motoren ble betydelig redusert etter motorbehandlingen.

 Har med bakgrunn i egne erfaringer ingen betenkeligheter med å anbefale andre rp og qmi produkter. Har allerede ”solgt” produktene til flere i min omgangskrets.

(Jeg vet du har hatt forespørsel fra en kollega av meg om hva slags olje han skulle bruke)

Det skal også sies at det dere reklamerer med stemmer jo overens med hva jeg selv opplever og andre har fortalt meg, det er seriøst. Ikke alle ville ha hatt rent mel i posen på slike ting!

Med hilsen fornøyd kunde 
Ørjan Moland
Sundby
8250 Rognan

Tlf 915 68 100


Fra: Iain Schroder [mailto:iain_schroder@hotmail.com]
Sendt: 12. februar 2008 14:45
Til: thorjoh@online.no
Hei
Jeg tok for en tid tilbake innvendig motor vask, motorbehandling og i bruk RP olje på min eldgamle Ford Sierra (ca. 320.000km). All rakling og rumling er ikke borte (det var nok å ta av), men nesten. Det er mye mindre vibrasjon og et merkbart høyere dreiemoment over hele turtallsregisteret. Olje forbruket som var stort er ikke borte, men atskillig lavere.

Bruk gjerne e - posten i reklamen. Vil også nevne at jeg har brukt andre teflonbaserte vidundermidler som ikke har gitt noen merkbar endring.

Siden oljeforbruket ikke er borte trenger jeg mer motorolje - vennligst send en 4 liters dunk til:

Med hilsen
 - Iain Schrøder
  Lalla Carlsensvei 1b
  3060 Svelvik


From: jan andreas sjøvold

Date: 02.02.2008 23:21:52

To: Thor Johansen

Subject: Jeep Cherokee 4.0 Bensin Årmodel 1995 116.000km Reg.nr SR-66410 

Hei,
Har brukt alle produktene med unntak av kjølesystemrens og ser at bensinforbruket er redusert med ca 10-12% på småkjøring. Helt supert. Svetting og liten lekkasje fra motor ser ut til å være ordnet etter å ha brukt lekkasjestopper. Knallbra. Ser forøvrig jeg har en liten lekkasje på automatkassen og lurte på om lekkasjestopper vil kunne brukes her også, uten risiko. 
Hvis så er tilfelle bestiller jeg en flaske med lekkasjestopp til denne også.
Da jeg er meget fornøyd med produktene innvendig i bilen kunne det være artig å se om lakkrens og polish duger like bra.
Bestiller derfor følgende:
lekkasjestopp for automatkasse (såfremt dette finnes og du anbefaler meg å bruke det)
lakkrens polish.
 
mvh
Jan Andreas Sjøvold
Eidsvågv. 73b
5101 Eidsvågneset  mob. 97028569

 


FALK-SVENSEN A/S 
Lageshallveien 24
3515 Hønefoss
Foretaksnr. 963 797 060

Telefon

90 69 59 32

Telefax

32 11 11 38

   
   

Til Importøren av QMI i Norge         Hønefoss 12/11-07

Jeg har benyttet QMI motorbehandling med jevne mellomrom

på min Toyota Hiace 1995 mod. diesel, i mere enn 10 år.

Bilen har gått til sammen 320000 km og motoren føles i dag

sprekere enn da den var ny. Oljeforbruket er normalt.

Eu kontrollen i Sept. 2007 viste utslipp på 1,03 som er veldig bra
på en bil som har gått så langt.

Jeg kan trygt anbefale QMI motorbehandling til alle som

ønsker å ta godt vare på motorene sine.

Med vennlig hilsen

Gustaf Falk - Svensen

 


Date: 20.04.2007 12:36:44
Subject: Re: ventilklikking
 
Kjempestoff, bilen er nå lydløs.
Storfornøyd, Torbjørn Ask

From: Rune
Date: 27.11.2006 17:13:18
Subject: QMI ATOMATKASSEBEHANDLINGSOLJE
 

Hei. Har en 82 mod. Mercedes 300 tdt automat som slurte ved gearskift. Fikk anbefalt qmi olje og fylte på gearkassen.
Etter ca 4-5 ukers tid forsvant sluringen.
Bare helt fantastisk. 
Mvh
Rune
Stavanger


 

From: Tom Christensen

Date: 27.10.2006 17:04:06

To: thorjoh@online.no

Subject: Girkassebehandling til mine biler


Hei,
Jeg har testet QMI på motorene på to biler med meget bra resultat,
drivstoff-forbruket gikk drastisk ned og motorene går mye mykere, særlig dieselen.

Audien bruker 0,05 – 0.1liter diesel mindre
nå enn før jeg fylte på QMI, den grove
diesellåta er nesten borte når den er varm og betydelig redusert når den er kald.   

Men jeg har ikke greid å skaffe noe behandling for girkasser hos de forhandlerne
jeg har vært innom. Kunne du skaffe meg girkassebehandling til fire biler.
Jeg vet ikke om du trenger infoen om hva slags biler, men uansett det er to Saab
9000 (2,0l + 2,3l),  -97 Audi 1.9tdiQ og en Peu
geot 307.

Er det noe som kan brukes i kardangen på Audien så hadde det vært fint om du
tok med det også.
Min adresse er:


Tom E. Christensen

Sirius 13

2315 Hamar
På forhånd takk.

Hei

Januar 2006 skulle eg ha EU kontroll på min Opel Astra 1,8I 16 V. Bortsett fra noen småfeil, var det for høy CO som var det største problemet. Den var på 0,55. Etter å ha skifta luftfilter, skifta kamakselføler, kontrollert katalysator og diverse andre ting, gjekk eg tom for idear. Vart då anbefalt av en kollega å prøve et produkt som Rettedal Bilkontroll selde. Reiste så til Sola og tok en ny CO kontroll for å vere sikker på at tidlegare målinger var rette. Det stemte nok, fortsatt 0,55 Kjøpte då QMI 3 trinns rens for drivstoff, motor og luftsystemet. Etter å ha følgt instruksjonane, kjørte eg ca ei og ei halv uke (to bensintanker) før eg tok ein ny test. Hadde egentlig ikkje så stor tru på at dette skulle virke. Merka ikkje så stor forskjell på bilen, anna enn at ventiltikkinga nesten var borte. Vart positivt overraska då ny CO test viste 0,00. Det må nevnes at bilen har gått ca 250000 km. Var ganske lykkelig då eg reiste derfra, for eg hadde sett føre meg høye verkstedrekninger for å få ordnet bilen. Dette er et produkt som eg kan anbefale for alle med for høye avgasser, eller som berre vil rense motor og drivstoffsystemet. Har hørt forskjellig om tilsetningsstoffer til motorer, men det er ikkje tvil om at QMI er et kvalitetsprodukt. Reg nr på bilen er DH 27081.  

MVH Roar Torheim


 

From: Jonny Konradsen
Date: 15.10.2006 02:01:18
To: thorjoh@online.no
Subject: QMI på differensial


Hei, Thor.

    Tenkte bare å fortelle om den siste erfaringen med QMI.
Jeg kjøpte i august en Nissan Laurel 2.8 Diesel, som nå er gått 375000km.
Gearkassen ble totaloverhalt i november 2005. Eieren fortalte at han hadde hatt bilen inne for å få skiftet clutchen, men fikk beskjed om at clutchen var helt fin. Da jeg kjøpte bilen, skiftet jeg olje på gearkasse og differensial, da jeg tenkte at det kunne være slitte tenner i differensialen som forårsaket oppførselen til bilen. Det var kun når jeg tok løs i første gear (og gjerne når det var i en bakke) at det "hakket" en del. Oljen jeg brukte, var Royal Puple som dekker GL4 og GL5. Etter ca 13000 kjørte km, irriterte jeg meg stadig mer over dette, og tenkte at jeg fikk spandere et par hundrelapper til, og i tillegg ha på QMI for gearkasser og differensialer.

    Som sagt så gjort. Etter at jeg hadde tømt ut den gamle oljen på differensialen, fylte jeg på en flaske med QMI(236ml), og fylte på med Royal Purple gearolje. Til min store forbauselse forsvant rykkingen og hakkingen allerede etter ca 20!! kilometer. Dette var litt i overkant av hva jeg hadde forventet, men må bare konstatere at problemet er løst, så nå slipper jeg å bekymre meg om å se etter ny bakaksling. Har i ettertid kjørt ca 1500km, og det ser ut til å fungere.

    Skal ta et oljeskift og service på vår 2003 modell Mercedes, og da skal motoren også få fylt på QMI. Har tidligere behandlet automatkassen med det, og det virket utrolig bra, også der. Gearingen ble atskillig mykere enn tidligere, og ved jevnt gasspådrag kan du nesten ikke merke at den 5-trinns gearkassen gearer. Du ser bare at turtallsnålen beveger seg. Bruker selvfølgelig RP olje på begge motorene, og er kjempefornøyd med denne, men synes det kan være greit å bruke QMI i tillegg, fordi dette ser ut til å være ekstremt bra. Til de som leser dette er det bare en ting å si: Du sparer QMI kostnaden fort inn på redusert forbruk.

 Med hilsen
Jonny Konradsen. Les også om automatkasse på Mercedes; Klikk her


Date: 06.10.2006 19:05:43
Subject: referat
 
   
Hei igjen,,,,
Har hatt en travel uke så jeg fikk først tid til og skrive nå vedr behandling av legenden 2,7 l v-6 m kraftig ventiltikking i løfterne.
 
Legenden hadde en kraftig mettallisk lyd i løfterne til tross for at den kun hadde gått 130.000 km, men dette er en svakhet på denne motoren og han som eide den mente at bilen hadde gått såpass lite at han var villig til og skifte løfterne på denne men, etter og ha vært borte i dette problemet såpass mange ganger etter selv og ha kastet bort 25.000.- på og skifte alle løfterne sa jeg meg villig til og gjøre ett  forsøk på og bli kvitt dette for ham og han var rimelig skeptisk da han hadde prøvd flere tilsetningsstoffer uten virkning, men da jeg sa at jeg skulle gjøre dette gratis for og overbevise ham sa han la gå da ,,med en viss skepsis i stemmen. Så takk for remediene jeg fikk til denne demoen....
 
Han så nok i utgangspunktet for seg en regning i 20.000,- kr klassen, men vi satte nå i gang med behandlingen.
Kjørte motoren varm, fylte så opp med innvendig motorvask\rens etter og ha justert oljen med ca 1\2 l,
Etter ca 10 min gange så begynte tikkingen og bli litt mindre og etter ytterligere 15 min ble tikkingen helt borte..
Vi tappet oljen med en gang og tok av filteret og lot motoren kjøle seg ned en 30 min tid før vi satte på ett nytt filter og tappet på en liter m QMI behandling og resten av Royal Purple oljen helsyntetisk 10\40 ,
Starter så opp motoren og drar på en times kjøretur på relativt høyt turtall 3-4000 rpm .
 
Stakk innom en koselig kafé og tok en kaffe og skravlet litt en times tid og når vi skulle dra så var det overhodet ingen tikking  i ventilene,
Han bare gliste og lo og mente at dette ikke ville vare men jeg har nå behandlet 8-10 legender 2,7 l V-6 med samme resultat alle ble helt fine uten en som måtte behandles 2 ganger men den har nå gått 25.000 km etter at den ble behandlet og er fortsatt like rolig.
 
Min egen Legend ble behandlet på 18.500 km og har nå gått 240.000 km og er helt rolig i løfterne,
 
Mirakelmedisin spør du meg og i kveld kom en kjempebukett  fra eieren av den siste legenden jeg behandlet med beskjed om at bilen fortsatt er like lydløs.
Han fortalte at verkstedet hadde blitt sure da de ikke fikk jobben og begynte og slenge dritt om at dette bare ville virke en liten stund, men han svarte at han fikk komme tilbake da..
 
Har også hatt en del telefoner i fra folk som lurer på om jeg er selger for Qmi i.o.m at jeg roser produktet  på den måten jeg gjør men som sagt synes jeg det bare er moro og hjelpe folk som sliter med ulyder ,
Har også hatt noen henvendelser som har takket for opplysningene på  Qmi sine sider og hatt like gode erfaringer som meg selv.
 
Ha en fortsatt fin dag og bruk meg mer enn gjerne som referanse på deres produkter.
  
Med Vennlig Hilsen
Roald Sørensen
Bråtagutua 6
2070 RÅHOLT
 
MOB 95164256
 

Date: 22.08.2006 19:22:32
Subject: QMI behandling XC 90 D5 2006
 
   
HeI!
 
Tok oljeskift sammen med QMI ved ca 8000 km. Innvendig motorvask var ikke
nødvendig iht leverandør.
 
Resultat:
 
Atskillig mindre støy fra motoren, særlig ved oppstart.
 
Atskillig mer "villig" motor under alle forhold. Alt virker mer
'uanstrengt' og vi lurer på om vi fortsatt kjører dieselmotor.
 
0,04 liter pr mil lavere gjennomsnittforbruk (oppsto etter ca 700 km; 0,89
ble 0,85) blandet kjøring. Dette skyldes helt sikkert nedsatt innvendig
friksjon i motoren.
 
Tok også QMI-behandling på automatkassen. Dette er for å øke levetiden på
denne, og man kan neppe vente seg noen merkbar virkning umiddelbart. Viktig
å tappe av like mye som man fyller på erfarte jeg. Den nye Tiptronic kassen
på XC 90 er meget følsom mht oljenivå. Vet at kassen får et mye lengre
liv med QMI, noe som jeg har testet på utallige (både automat og manuell)
biler de siste ca 7 årene. Friksjon mellom roterende deler blir jo nesten
eliminert med denne behandlingen, og friksjonsplater i automatkasse blir
uberørt!
 
Skal også ta behandling på servostyringen. Dette for øket livslengde, ikke
fordi jeg merker resultat umiddelbart.
 
PS! Når man plukker fra hverandre komponenter som har gått med QMI (motorer,
girkasser, hjullagre osv), ser man at slitasje etc er unormalt lav, i
forhold til komponenter som har gått med konvensjonell smøring! F.eks gikk
min MB309 300.000 km uten service/etterspenning på forhjulslagre etter å ha
byttet ut original grease med QMI, og jeg åpnet dem nå for å se om
etterjustering/utskifting var nødvendig, men ruller og baner er fortsatt
helt blanke og fine og ingen utskifting/justering var nødvendig, så kun
tetningsringer ble skiftet. Det første settet varte ca 25.000 km. Dette er
servicevogn som er minst 2/3 lastet hele tiden.
 
Vi har også konstatert at bakaksler holder hele 'brukstiden' (ca 200.000 km)
i firmaet, hvis vi bruker QMI-tilsetning sammen med gearoljen. Tidligere var
vi vant til havarier mellom 100-150.000 km. Viktig å fokusere på at
biler/maskiner som går med høy belastning, er de som gjør best nytte av
QMI-produktene.
 
Bruker QMI både på motor og hekkaggregat når det gjelder min Nordstar 24'.
Dette for å unngå havarier og tidlig nedsliting av komponenter. Uansett er
der mindre vibrasjon i båten, og turtall på maks gikk opp fra ca 3.740 til
ca 3.810 etter ca 3 timers kjøring! Vanskelig å måle forbruk på slike båter,
men vi ser at man trenger mindre gass for å holde samme fart som før.
 
Ja, dette er vert å satse på!
 
MVH Hans Borch
 

From: Christer Dirfeldt
Date: 06/02/06 22:02:51
To: 'Thor Johansen'
Hei Thor, bilen blev behandlet for ca en måned siden. Det fungerte. 
Jeg gjorde alt etter boka, og etter ca 20 min kjøring drog jeg bånn gass for å teste.
1.gang; bitteliten røykpuff. Etter ca 5 min til, bånn gass; ingen røyk. Prøvde en gang til for sikkerhets skyld etter ytterligere 5 min; ingen røyk! Bilen gikk i ca 3 timer i strekk.
Jeg vet ikke om den drar mindre brensel, muligens at den tok litt mer enn den skulle, før behandlingen. Men nå har den ligget på ca 0,4l/mil under langkjøring med sommerdekk, og det har den gjort før.
Men forbruket før behandlingen låg på ca 0,5 med litt blandet kjøring, så jeg trur at den tok litt mer en den skulle.
Summert: Røyken er borte, og forbruket gått ned til normalt igjen. Så jeg er fornøyd.
Vennlig hilsen
Christer


Hei.
Har bare lyst til å fortelle om en bakaksel til Opel Omega, med automatsperre, som var begynt og fuske. Ved sving ble det vibrasjoner i hele bilen og noe lyd. Dette var siste uka blitt betydelig mer merkbart, og eier var "litt" bekymret da han kom innom meg og hentet bakakselbehandling, om enn litt skeptisk til at dette ville hjelpe.
Dro hjem og gjorde reint i klokka, byttet olje og fylte på en boks gir og bakakselbehandling. Etter å ha prøvekjørt litt  kunne han konstatere at bakakslingen er som ny igjen.
Ingen lyder og vibrasjonsfri selv når han kjører i ring! En meget fornøyd Omegaeier skal nå behandle både automatkassa og motor før ferietur, fordi han får veldig høy temperatur på girkassen når han drar campingvogn, og selvfølgelig enda verre i motbakker.
Resultatet etter ferien kommer jeg tilbake til. Dette er i alle fall en skeptiker mindre!  
Mvh.
Svein E. Nilsen
Austerlandet 155
8407 Godfjord  1.JUNI 2006
99716959


Date: 11/26/06 14:25:02
Subject: Fortsettelse til Omega bakaksel
 
   
 Hei Thor. Omsider har jeg kommet meg til og skrive denne mailen til deg, som jeg lovte. Denne Omegaen som fikk full behandling med motor og automatgir behandling før ferietur er enkelt og greit 100% . Eier kjørte ca. 150 mil med campingvogn på ferietur etter å ha behandlet hele bilen, og ALLE problemene som oppstod på fjorårets ferie, var totalt fraværende i år. Både varmgang på automatkassen og differensialproblemene ble helt borte.  Som bonus ble girskiftingen atskillig mykere og bilen er blitt billigere i forbruk, uten at eier har målt nøyaktig, sier han at det er merkbart. Han sier også at bilen er BEDRE ENN NY!!!
 
Vi snakkes.
 Mvh. Svein E. Nilsen

From: Arne Emil Bredland

Date: 04/20/06 00:50:37
To: thorjoh@online.no
Subject: QMI
 
Kjøpte produkter for vasking og behandling av motor, samt behandling av gearkasse/diffrensial på mine 2 biler, en GMC Vandura 6,2l diesel og Renault laguna 1,6l. Nå vil jeg rebehandle bilene da det er på tide, har kjørt 90000 på GMC´n og 70000 på Renaulten etter behandlingen.  Er meget godt fornøyd med resultatet, særlig på GMC´n.  Handlet gjennom Jarle Vinnes på Bjørnefjord nærkringkasting den gangen, men har ikke fått svar på mail jeg sendte til han nå.  Kan dere sende, i oppkrav, QMI for motorbehandling på begge bilene, girkassene samt for behandling på bakaksel/diffrensial på GMC´n. Har olje selv.
På forhånd takk.
Med hilsen
Arne Bredland
Haugavn.6
7670 INDERØY
Date: 03/07/06 09:39:00
Subject: QMI MOTORBEHANDLING og QMI AUTOMATGEARBEHANDLING
 
 
Etter å ha lest om QMI på internett, bestemte jeg meg for å prøve produktet.
Jeg har en Toyota Avensis 1,8 automat 2003 modell samt en totakts snøfreser på 6.5 hester som jeg ville behandle med QMI.

QMI MOTORBEHANDLING og QMI AUTOMATGEARBEHANDLING fikk jeg kjøpt på Torshov  Bilrekvisita.
Da de ikke hadde SMÅMOTORBEHANDLING tok jeg kontakt med QMI SCANDINAVIA, Mjøndalen. Derfra fikk jeg tilsendt gratis en flaske.
Brukte den på snøfreseren. Snø som hadde  vært vanskelig  tok den uten problemer etter behandlingen. Det virket som om motoren hadde
blitt sterkere.

Når det gjelder bilen, tok jeg først kontakt med Toyota Drammen for å forsikre meg om at jeg ikke gjorde noe som kunne resultere i at
garantien bortfalt. Der kom jeg i kontakt med en som selv brukte QMI GEARBEHANDLING med godt resultat.
Deretter foretok jeg  MOTORBEHANDLING OG AUTOMATGEARBEHANDLING på et Toyota verksted.

Med hensyn til resultatet kan jeg si at det virker som om at motoren går enda stillere en den gjorde før behandlingen. Kanskje subjektivt.
Når det gjelder bensinforbruket foretok jeg en tur til Strømstad ca. 14 dager etter behandlingen for å se om det kunne registreres noe endring.
Med fire voksne i bilen og en hastighet på motorveien som var både 90 og 100 km lovlig hastighet, viste det seg ganske snart at gjennomsnitts-
måleren la seg på 0,49 l pr mil.
Så lavt forbruk hadde jeg aldri før registrert over en så lang strekning.
Jeg lurte en stund på om måleren hadde hengt seg opp. Men etter at man forlot motorveien og kom inn på "normale" forhold igjen viste den
varierende måleresultater.

Konklusjonen må være at etter  QMI MOTORBEHANDLING og QMI AUTOMATGEARBEHANDLING  har dette hatt en positiv innvirkning
på bensinforbruket. Dette er jo ikke et vitenskapelig resultat, men et resultat av en kjøretur hvor resultatet må tale for seg selv.
Ut fra de resultater og erfaringer som jeg sitter med kan jeg trygt anbefale en slik behandling som jeg har foretatt.
 
                                                                                                                             
                                                                                                                               Med vennlig hilsen
                                                                                                                               Olav Frøystein
 

 


Mars 06, 2006

Heisan….

En liten kommentar angående min erfaring av QMI produkter som jeg har brukt på min Jeep Cherokee 4x4 2,5 Turbo diesel.  

Pa denne bilen er det differensialer på bak og framaksel samt en senter differensial, og selvfølgelig vanlig gir…..

 Dette er en relativt tung bil som i tillegg har en del akslinger og X antall tannhjul i de forskjellige gir og diff’er som skal roteres før kreftene fra motoren endelig kommer fram til der de skal brukes nemlig hjulene. ...

 Selv om motoren føles kraftig så tenkte jeg at det måtte forsvinne en del fra motor til hjul p.g.a. nettopp de fire girene.

 Leverte inn bilen og fikk skiftet olje + QMI i alle tre diff’er og gir, samtidig som jeg fikk QMI innvendig motorvask og behandling inkl. Royal Purple syntetisk olje/filter.

 Der er en differensialbrems bak som ikke har fungert samt laget noen bankelyder når jeg svingte, så jeg spurte om jeg i tillegg kunne få på LS(limited slip) tilsetning i håp om å få den til å fungere igjen, men utefra databladet til Royal Purple oljen var det ikke nødvendig… Var litt skeptisk til det. ..Helte også på en dose med drivstoff-tilsettning. ..

 Da jeg senere på dagen fikk hentet ut Jeep'en tok jeg meg en god "test-tur" da merket jeg etter noen svinger og rundkjøringer at ulyden fra diff.bremsen var vekk! Fikk også ved en senere anledning testet den i løs grus at den fungerte som før igjen. ...(den er god a ha.. )☺

 Det neste jeg la merke med var at også støynivået fra drivverket (diff’er og gir) merkbart ble redusert. ..Motorstøyen ble også redusert men det kom gradvis de første ukene. ...

Bilen virket generelt mer responsiv ved akselrasjon og drar en god del lettere med mye last. Mindre gir skift.

Det som også var en klar målestokk var når jeg klikket inn "cruise controlen" på 95-100km/t i 5'te gir og ca.1900-2000 omdr. gikk den uten problemer sørfra opp gjennom Runarskaret. Dette var umulig før behandlingen..! (Opp av Rennfast var også en fin test.)

 Før behandling svingte motor temp'en en del mer. Under hard belastning steg den opp mot hundre grader... Nå ligger den uansett stabilt rundt 90 grader.

 Har ikke målt drivstoff forbruket fordi jeg ikke hadde noen målinger før behandlingen, men med tanke på at det blir færre gir skift og motoren går lettere må den vel bruke mindre. ..?

Mvh
Kjetil

 (Mars 06, kundenr: 4891,   Rettedal Bilkontroll AS)


10. februar 2006

Hei Thor!

Jeg har nå kjørt min Mazda ca 3000 km, raslelyden som jeg beskrev tidligere er nå borte! Motoren er nå MEGET ROLIGERE og det er mye mer krefter selv om den bare er på 60hk.Bilen drar nå opp stigninger, som jeg før måtte ta i et lavere gir, uten problemer. Bilen skal snart innpå EU kontroll, så nå vil jeg prøve drivstofforbedrer på den. Er litt spent på hva de sier om CO verdien.
Mvh :
Ole M Halvorsen.
 
Jeg bestiller herved 1l med drivstoff forbedrer
Leverings adresse:
Ole Martin Halvorsen
Årvollknausen 23
4270 Åkrehamn.
 

Arnavik, 24.01.06
Sigval Robberstad
5458 Arnavik

QMI-Norge, Mjøndalen

Hei!
Jeg har brukt QMI-produkter i snart 10 år på alle mine motorer, både i biler, båter og motorsykler, og har bare hatt gode erfaringer. Motoren i min gamle Toyota Carina fra 1984 er nå på vei mot 500.000 km! Den hadde for 8 år siden klare tegn til å gå mot slutten av "livet", og jeg var på jakt etter byttemotor. Men etter behandling med innvendig motorvask og påfølgende QMI-motorbehandling fikk motoren et nytt liv! Den får nå en ny behandling omtrent annenhvert år, og går stort sett som ei klokke. Jeg har knapt løsnet en mutter på motoren i disse årene! Trolig vil den holde like lenge som bilen, og det uten noen gang å ha blitt renovert. Det kan jeg takke QMI-behandlingen for!

Bestiller hermed følgende varer:
Innvendig motorvask, 1 liter x 2 kr.  272,00
Motorbehandling 0,946 1 x 2      kr.  792,00
Små-motorbehandling 0,236 l      kr.  197,00
Kjølesystemrens /liter           kr.  105,00
Vannfast fett 400 gram           kr.  264,00
Sum                              kr.1.630,00
Med hilsen
Sigval Robberstad
                         


Gibestad 11/10-05

B J BILSERVICE
9372 GIBOSTAD
TELF.: 77841929
ORG. NR. NO 980 155 498 MVA 

 

Til QMI Norge

B J BILSERVICE Gibostad er et lite enmannsforetak godkjent bilverksted som reparerer alle bilmerker. Etter å ha prøvd forskjellige typer innvendige motorvasker og motorbehandlinger, kom jeg over produktet gjennom en kamerat. De fleste andre produktene hadde liten eller ingenting virkning. etter å ha få prøvd QMI ble jeg svært positiv overrasket.

Jeg har prøvd QMI produktene på noen eldre Subaruer som har gått over 200.000 km. og noen eldre VW/Audier med tilsvarende kjørelengde. Alle disse bilene hadde tilfeller av "klakke" lyd fra de hydrauliske ventilløfterene. Etter en behandling med QMI ble ulydene borte. I et av tilfellene måtte behandlingen gjentas ved neste oljeskift. Da var ulyden fra ventilene borte og motoren  gikk jevnt og fint. Derfor bruker jeg QMI alltid når det oppstår slike problemer, og kundene er svært tilfredse.
Med vennlig hilsen
B J BILSERVICE
Bjarne Johansen


From: Ole Martin Halvorsen

Date: 09/13/05 18:52:25
To: thorjoh@online.no
Subject: QMI
 
 
QMI v/Thor Johansen.
 
Takk for gode produkter!
Jeg har prøvet QMI og det kan jeg anbefale på det varmeste.
Jeg har alltid brukt QMI Innvendig motorvask først, før motorbehandlingen. 
Jeg har brukt det på Opel Ascona med resultatet at den kjente tikkingen fra ventiler forsvant og det ble roligere gange. 

På en Ford Clubwagen 7,3 liter der gikk motoren roligere og forbruket gikk ned til 1,3 på langkjøring.


En 82 modell MB 300tdt m/ automatgir fikk best resultat på girkasse, da den skiftet mye mykere.

Opel Omega 92 mod, 2,4 liter m/automatkasse ble forbruket redusert ned fra 0,9 til 0,8, pluss mye bedre giring.
 

I april 05 bestilte jeg QMI på ny til en Peugeot 504 båtmotor som jeg ville prøve det på, men ombestemte meg og behandlet min
Opel Vivaro 2002 med km stand 38.000.  Bilen har 6 gir og kunne av og til være treg å få i gir, nå girer jeg som i smør. De som
har prøvet bilen, og personer hos Opelforhandleren forstår ikke hva som har skjedd. Men de må innrømme at ingen Vivaro
girer så lett som min.
Om sommeren drar jeg campingvogn, det er en Hobby 540 ul med totalvekt 1550kg. Vi er 3 voksne
personer, så vi har mye med oss da vi pleier å være ute i 3 uker. og bilen bruker 0,91 når jeg kjører Åkrehamn til Evje, da
kjører jeg over fjellet og det også hjem igjen. Når jeg ikke har vognen på går bilen på 0,63 og det har motorbehandlingen
mye av æren for.

Jeg har nå bestilt ny behandling til en Mazda 323 1,3 den har litt rasling fra registerkjedet, så nå er jeg veldig spent hvordan
det blir. Etter det skal og behandle en Motospania 50cc, så nå blir det spennende!
 
MVH:
Ole M Halvorsen  Gå øverst

Behandling av Honda Legend 2,7, V-6 Toyota Corolla og Honda Gold
Wing

Hei.

Vil fortelle en liten men dyr historie vedr
klapring i ventilløfterne på Honda Legend
2,7 V-6. Dette er biler som jeg har stor sans
for og liker veldig godt, dessverre så er det
en svakhet på disse motorene pga at folk
kjører for lenge på oljen som gjør at den
høres nesten ut som en diesel. Og Honda
har ikke diesel av Legenden He-he
Satte min bil på verksted og ba de fikse
dette slik at (U)lyden ble borte, brukte et
lokalt Honda verksted. Spurte dessverre ikke
om ca pris når jeg satte den inn og fikk mildt
sagt et slag mitt i trynet. 24 stk hydrauliske  ventilløftere til den nette sum av
kr 875.-pr stk + mva + arbeide. Regning på nesten 25.000.-kr med rabatt.
Ja bilen ble rolig den i ca 4 mnd, da begynte rakleverket igjen.
Søkte på nettet og Qmi dukket opp og jeg ville prøve dette for første gang.
Tok innvendig motorvask\skiftet filter\og olje +Qmi. Jeg hørte øyeblikkelig
hvordan bilen forandret lyd og gange til det bedre.
Solgte dessverre bilen for 18 mnd siden men så den igjen her om dagen
og den hadde gått 35000km og var fortsatt like rolig.
 
 
Nå har jeg gått til anskaffelse av enda 2 stk Honda Legend 2,7 V-6 en
bruksbil og en til Utstilling\Gatebil. Bruksbilen har nå gått 217000 km
og klaprer veldig mye i løfterne og da jeg var tom for Qmi dro jeg til
Mekonomen på Jessheim for og kjøpe mer, men de var tomme.
De sa at jeg burde prøve et produkt som heter Omega noe jeg
betalte 398.- kr for og hadde på motoren, dette hadde for øvrig ingen

som helst bedring på min motor, så jeg bestilte en full behandling med Qmi
produkter igjen. Nå har jeg fullført behandlingen og vært ute på en lengre
prøvetur med relativt høyt turtall slik det er
anbefalt.Motoren klaprer ikke i det hele tatt
og trekker skikkelig godt, at den virker
mye kvikkere enn før behandlingen Alt tatt i
betraktning så er dette desidert den beste
erfaringen jeg har hatt med slike produkter
og jeg skal behandle showbilen også. Tok
også en behandling på konas Toyota Corolla
som hadde gått 165.000km denne var i
utgangspunktet veldig bra men etter at jeg
behandlet denne så brukte den mindre bensin, den startet lettere på vinteren

ved kaldstart og hun syntes at den trakk mye bedre etter behandlingen
Må jo også få lov til og skryte litt av Royal Purple oljen som fungerer meget
godt på Hondaene mine. Tok også selvfølgelig behandling på min Juvel en
Honda Gold Wing. Kan ikke få fullrost Qmi produktene deres nok og jeg
anbefaler dette til alle kjente og ukjente med problemer med løfterne.
Med vennlig hilsen
Roald Sørensen
2070 Råholt
95164256
10.august 2005 
Gå øverst
 

Hei igjen.

Ja nå er også showbilen  en Honda Acura Legend 2,7 V-6 blitt behandlet i vitners påsyn.
Startet opp kald motor, kakler som bare det... fyller på innvendig motorvask og det fortsetter å rakle i ca 10 min, plutselig blir raklingen borte.
Lar bilen gå på tomgang i ytterligere 20 min og folkene rundt meg bare står og måper..........  ER DET MULIG sier de, og jeg får straks henvendelse om jeg kan gjøre det på deres biler også ,tapper olje +skifter filter og lar motoren kjøle seg ned en drøy halvtime  før jeg fyller opp ny Royal purple olje + QMI 
Har nå vært ute på en lengre kjøretur og dette er like morsomt hver gang, nå hører jeg nesten ikke at motoren går.
Denne bilen har gått 80000 miles 128000km og dette er den 4 Honda Legenden 2,7 med kakling i ventilløfterne som har blitt helt borte etter en QMI behandling.

Har også bestilt Automatbehandling og er veldig spent på om denne virker like tilfredsstillende som de andre produkter fra QMI jeg har prøvd.
Kan ikke få fullrost dette nok, da jeg har  til Hondas verksted spart ufattelige summer på å behandle med Qmi isteden for og skifte løfterne ...Se tidligere brev..
Ha en fortsatt kjempefin dag
Med vennlig hilsen
Roald Sørensen
2070¨Råholt
Tlf 95164256
Ta gjerne kontakt hvis dere trenger anbefalinger
Hei Thor   
Har renset motoren en gang til og det var nok bare det som skulle til for nå er det ikke noe ventilklapring i det hele tatt.
Tenkte jeg skulle begynne med og ta en rens hver gang jeg skifter olje, råflott.. mulig det men Legenden er en bil jag har lyst til og ta godt vare på så jeg skifter på hver 5000 km + rens .
Kjempefornøyd med dine produkter og jeg anbefaler det til alle sammen jeg kjenner ut i fra egne erfaringer.
Ha en utmerket dag videre og bruk meg gjerne til videre anbefaling.
Mvh
Roald Sørensen
95164256

 Gå øverst

Les om andre som sparte 20.000 kroner på at ventilløfterne ble stille. Klikk her


Kontakt oss for en gratis prøve på behandling av motorsag, påhengsmotor eller gressklipper, Klikk her!


Hans Edv.Berg


Krumveien 9
1344 HASLUM

QMI-SCANDINAVIA
v/ Ralph Petterson
Odalsveien 41 D
3470 SLEMMESTAD

ad. QMI-Behandling.

Jeg viser til diverse hyggelige samtaler hvor du forsøkte å overbevise meg om QMI's fortreffelighet.

I utgangspunktet var jeg etter praktiske erfaringer fra min tid som mangeårig teknisk direktør i A/S Larvik-Fredrikshavnferjen, og med det utall brennstofftilsetninger " .. med garantert forbedring av effekt og forbruk .. " som da ble forespeilet, noe skeptisk innstilt.

Ved et seminar du inviterte til i Drammen, oppfattet jeg at QMI ikke må betraktes som tilsetningsstoff, men som et behandlingsmiddel mot motorslitasje med friksjonsreduksjon som bivirkning. Spesielt ble jeg betatt av den demonstrerte QMI-behandlet gressklippermotor man tørrkjørte gjennom en hel forelesningstime. Følgen var at jeg QMI-behandlet min 85-modell Ford Sierra med 200 000 km. fartstid og erfarte en ny motor.

I den sammenheng kan jeg gi flg. driftserfaring:

Jeg var på veg hjem fra min sønn i Bødalen da han kalte meg opp på mobiltelefon og ba meg stanse omgående. På plassen jeg hadde parkert, lå det igjen en oljedam! Ved peiling konstaterte jeg at oljesumpen var tørr. - Hva gjør man da -?

Jeg hadde kjørt ca. 9 km. og hadde ca. 2 km.igjen til Finastasjonen på Vettre. Med gressklippermotoren fra Drammen i bakhodet, fullførte jeg fortrøstningsfult de 11 km., fikk reparert lekkasjen, påfylt ny olje.

Jeg kjører fortsatt "en ny Sierra-motor" !

Som fungerende honorær konsulent og driftsleder for de ærverdige, nostalgiske M/S "VICTORIA" og M/S "HENRIK IBSEN" i Telemarkskanalen, kan jeg meddele deg at fartøyenes motorer vil bli QMI-behandlet til kommende sesong.

Haslum, den 17.02.1991

Med vennlig hilsen
Hans Edv. Berg                                                                                   Gå øverst


Picture

QMI NORGE                                           Vear 23.01.03
3050 Mjøndalen

Det er om vinteren vi er mest glad for QMI !
Selvfølgelig fungerer det like godt om sommeren, det er ikke det jeg mener, men når du setter deg inn i en bil som står ute i -20 grader og starter motoren, det er da du merker hva
QMl har gjort med en gammel bil.

Vi har solgt dette produktet i mange år nå. Til å begynne med så gikk vi nøye til verks og målte kompresjon, sylinderlekkasje, bensinforbruk og oljeforbruk både før og etter en behandling, og ble like gledelig overrasket hver eneste gang. Kompresjonen ble jevnere, sylinderlekkasjen ble mindre, som regel en reduksjon i bensinforbruk på 10 - 15 %, oljeforbruket går ned, og noen ganger sluttet motoren å
bruke olje.

Alt dette er veldig bra, og for dem som liker å regne på det er det bare hyggelige tall
for bilens driftsbudsjett.

Men tilbake til vinteren igjen, det jeg vil fram til er at du ikke behøver å måle og regne på hva du har igjen for en motorbehandling med QMI, DU MERKER DET!!!! Firmabilen her i huset er en gammel Mazda B-2000 Pickup, den har gått 165.000 km og den fikk QMI behandling på motor og girkasse da den hadde gått 150.000.
Den gangen brukte den 1,35 I/pr. mil i snitt, og drøyt 1 liter olje på 5000 km.

I dag så bruker den 1,1 I/pr. mil og
oljeforbruket er nesten borte, men det som er mye mer verdifullt for meg, er at i -20 grader, så starter den like lett som naboens splitter nye Mercedes!
Vi har gitt nytt liv til mange gamle motorer med QMI, og da mener jeg gamle, for til daglig driver vi med veteranbiler. Selvfølgelig så overhaler vi utslitte motorer, men det er utrolig hva en QMI behandling gjør med en "sliten og lat" motor hvis den ikke
har mekaniske defekter.

Hver eneste gang opplever vi det samme: Motoren starter mye lettere, den går roligere og smidigere, og på grunn av mindre friksjon, så må vi som regel justere ned tomgangshastigheten fordi den ofte øker med 100 - 150 omdreininger pr. minutt. I drivverket skjer det samme, manuelle kasser blir lettere å gire, og automatkasser
skifter mykere.

I båten er det likedan, der smører jeg bevegelige deler på drevet med QMI vannfast
fett, og etter en sommer i saltvann.... så sitter fettet der og beskytter ennå.
Picture
Gå øverst

 


RH KONSULENT
ORGANISASJONSUTVIKLING - PERSONALUTVIKLING - KVALITETSSIKRING
Adresse: Hans Houensgt. 6, 3715 SKIEN
Telefon: Skien 35 52 57 90 Mobil 031-0 12 00 Pers.søker 096-8 34 95
Reg. nr.: 967214914

10. august 1999

QMI Norge
Postboks 103
3051 MJØNDALEN
Att: Thor Johansen

Behandling med QMI-, Run-Rite- og Royal Purple-olje

Undertegnede har tidligere fått QMI - behandlet både motor, automatkasse og kardang uten å ha følt annet enn trygghet for at behandlingen har gitt de behandlede delene lengre levetid. På de to siste bilene har jeg imidlertid opplevet betydelig forbedringer.

På en Citroen XM V6, ble det foretatt innvendig motorvask, QMI - behandling av motor, automatkasse og hydraulikk, og forbrennings- systemet ble renset med Run-Rite Fuel System Cleaner, en renseprosess som ga en utrolig effektøkning. Man hadde følelsen av at motoreffekten var doblet. Oljen som ble tappet av automatkassen var meget stygg, filteret var også defekt. Automatkassen giret meget hardt og fridde ut ved rask nedbremsing. Citroens merkeverksted konkluderte med at løsningen var å bytte eller overhale automatkassen.

Etter råd fra QMI Norge ble det på nytt foretatt oljeskift og en ny QMI-behandling av automatkassen. Det er nå over to år siden og kassa girer like bra, men jeg har hele tiden hatt en sjenerende syngelyd i kassen. Derfor ble QMI igjen kontaktet. Jeg ble anbefalt å bruke Royal Purple-olje.

Resultat: Automatkassen girer enda bedre og den sjenerende syngelyden er borte.

Resultatet ble så bra at jeg har byttet olje og QMI - behandlet både motor, girkasse og kardang på den andre bilen, en Ford Transit Campingbil.  Resultatet er betydelig mindre motor- og driftstøy, og smidig og behagelig giring.

Erfaringen er: QMI's produkter gir meg en mer komfortabel og driftssikker bil.        Gå øverst
Med vennlig hilsen
Rolf Hatling
 


JOHNNY BRUER Maskinsjef

Furutoppveien 71
3440
RØYKEN 

QMI Scandinavia
Ralph
Petterson
Odalsveien 4
D
3470
Slemmestad

Erfaringer etter 'reparasjon' av automatgir med QMI Automatgirbehandling.

Med erfaringer som mangeårig maskinsjef og faglærer ved Oslo Teknisk Maritime skole har jeg brukt QMI Teflonprodukter i skips- og bilmotorer, manuelle girkasser m.m. gjennom flere år og har alltid hatt beste erfaringer. Min sønn har en U.S Ford Pick Up 250 årsmodell 1990 med ca. 100.000 km. Bilen ble kjøpt brukt og har hele tiden hatt problem med med 'hard giring' ved hver veksling.

 

Jeg anbefalte ham derfor å fylle en porsjon QMI Automatgirbehandling. Dette ble gjort helt etter bruksanvisningen den 31. jult. Straks ble den kjørt med vekslende belastninger og hyppige girskift ca. I time. Allerede etter minutter var det betydelige bedringer og giringen var snart helt perfekt og bedre enn ny.                        ( Les om andre automatkasser som ble bedre. Klikk her: )

Hele QMI behandlingen kostet under kr. 200.- og ubetydelig arbeidsinnsats. Alternativet var
full overhaling av automatgiret til mange tusen lapper. Neste operasjon blir QMI Motorbehandling til kr. 350.- og noen minutters arbeid.

Etter disse operasjonene garanterer QMI Scandinavia 80.000 km. gangtid for ny behandling.

Av erfaringer vet jeg at motoreffekten blir betydelig forbedret samtidig med at smøreoljeforbruket og driftstemperaturen reduseres p.g.a. mindre friksjoner i alle motordeler.


Røyken, I. august 2001.      
Gå til øverst på siden, klikk her
Johnny Bruer
(Maskinsjef)

 


QMI Norge                                                       02.03.96
POSTBOKS 103

3051 MJØNDALENJeg har prøvd Deres produkt QMI på to forskjellige Mercedeser
og er meget godt fornøyd. Den  ene  bilen, en Mercedes 200, 1984 modell, er gått over 700 000 kilometer og den har giret veldig hardt og dårlig (automat) men etter at det ble brukt QMI på gearkassa, girer bilen som om den var ny, det kan også sies at gearkassa har vært fullstendig overhalt tidligere, uten at det hjalp noe særlig.

Den andre bilen en Mercedes 230 TE 1985 modell er gått 434 000 kilometer og har hatt a stygg ulyd når den har gått på tomgang og den har hatt et høyt bensinforbruk, men etter at jeg brukte QMI på både automatkasse og motor er bilen ikke å kjenne igjen, den girer mye lettere og ulydene fra motoren er borte og den trekker mye bedre i motbakker, disse virkningene kom etter kjøring fra Mjøndalen til Lierstranda. Deres produkter er bare fantastiske og jeg kommer til å anbefale dem til alle mine venner, og jeg kommer også selv til å bruke de fremover. ( Les om andre automatkasser som ble bedre. Klikk her: )

Med vennlig hilsen     Gå til øverst på siden, klikk her

  

Geir H Brox

Haftornveien 10
3053 Steinberg

Tlf 32 87 90 67 / 948 25840

 


Test og prøve med QMI

For en tid tilbake hadde vi besøk av Ralph Petterson fra QMI Norge i klubben. Salget av produktene gikk unna som bare det. Jeg har jo i et tidligere nummer av Motorhistorikeren testet teflonbehandling på min gamle FIAT 132. Denne gangen skulle hele prosessen testes ut med innvendig motorvask, teflonbehandling på motor og med Royal Purple Motor Olje til slutt.

Bilen jeg skulle bruke dette på var min ny innkjøpte Dogde 350 LE Van. Bilen er utstyrt med en 5,3 liter V8 med 160 HK. Den hadde ruslet 190000 KM og hadde ikke hatt all verdens ettersyn av motor. Det tikket litt fra ventilene (Hydrauliske) og bensinforbruket var noe høyt. Det var ny olje og filter på bilen som kun hadde gått 20 mil. Jeg startet med innvendig motorvask, bilen ble kjørt god og varm og vasken ble påført motoren etter bruksanvisningen. Denne skulle påføres igjennom peilepinnehullet og renne sakte ned. Brukerveiledningen var på norsk og meget god. Motoren skulle gå på tomgang i 20 minutter. Dette var en utrolig og spennende prosess. Ville motoren bli reinere ? Ville den forandre gange som reklamen for QMI påberopte seg? Tro det eller ei, men gjett om den gjorde. Den gikk roligere og roligere etter hvert som minuttene tikket av sted og etter 20 minutter gikk den helt silkemykt. Utrolig men sant. Oljen skulle tappes av mens den var god og varm, samt fjerning av filter noe jeg gjorde. Mens motoren kjølnet byttet jeg plugger, filter, rengjorde diverse vakuum regulatorer. Etter et par timer var motoren sånn passe nedkjølt og jeg satte inn nytt oljefilter og inn med bunnpluggen, helte på Royal Purple Olje samt teflonbehandlingen. På nytt fulgte jeg bruksanvisningen og la ut på en kjøretur på en times tid for å blande det hele til. Maken til effekt på motoren skal man lete lenge etter, Den går nå helt silke mykt, ikke noe tikking fra ventilløfterne og trykket kommer momentant. Fantastisk olje !!.Jeg valgte å bruke 15-40 olje, men den finnes også med andre typer tykkelser. Da jeg dagen etter skulle rydde i verkstedet og helle den gamle motor oljen over på et fat, fikk jeg min andre overraskelse. Motoroljen jeg tappet av som varm, var nesten som vann men meget svart, dagen etter var den like svart, men nå tykk som bek. Ved en rask titt ned igjennom et inspeksjonshull i toppdekslet kunne jeg konstatere at motoren er i ferd med å bli som ny innvendig. Jeg har nå bestemt meg for å bruke Royal Purple Oil også på mine gamle veteranbiler. Dette må dere prøve, dere vil helt klart bli meget overrasket og fornøyd. Jeg har også anskaffet meg QMI tilsetning til automatkassa, men jeg har ikke fått tatt den i bruk enda. Men jeg lover å komme tilbake med en tilbakemelding på hvordan det hele funker. Etter vinterdvalen fikk jeg omsider FORD'n ut fra låven, forholdsvis nyboret og trang motor ga en del startproblemer. Etter en tur bak traktoren til Kjell startet den omsider. Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å ta i bruk QMI produktene også på denne bilen. Jeg tappet av oljen, påførte teflonbehandling og Royal Purple motor olje og la ut på en passende tur.

Det var nesten ikke til å tru, men motoren som var så treg å dra rundt, sveiver nå lett og greit rundt og starter mye lettere. Oljetrykket er helt enormt bra, 50 pund mot tidligere 40 pund. Det er også betydelig bedre på varm motor på tomgang. Motoren går heller ikke like varm som før og virker "piggere". Dette høres jo helt utrolig ut, ja nesten for godt til å være sant.

Men sant er det. Du tror det nesten ikke før du har prøvd. Dette anser jeg å ha været en god og fornuftig investering til mine biler.

Steinar Ludvigsen                                                         Gå til øverst på siden, klikk her
Bilentusiast

 


Oslo,29.08.01
 

A/S CANIMPORT                                      
PAPYRUSVN.

3050 MJØNDALEN

Att: THOR JOHANSEN

 

Nå må jeg bare få lov til å utdype min hyllest til QMI.
 

Jeg var vel, som de fleste, litt skeptisk til dette «vidundermiddel», men etter å ha prøvd ut på to biler, må jeg bare få lov til å ta av meg hatten for dette produktet. Mitt første «forsøk», var på en Mercedes 230 TE 1981 mod, som hadde ruslet 150.000 km i familien, siden den var ny.

Begynte så smått å merke at bensinforbruket økte og at motorlyden var blitt merkbar mer «hardere».

Etter å ha først kjørt igjennom QMI innvendig motorvask, skiftet jeg all olje og filter for så å fylle opp med ny olje og QMI motorbehandling.

Fulgte bruksanvisningen nøye og sørget for at motoren var helt kald, før jeg kjørte bilen relativt hardt over en periode på et par timer.

DU VERDEN.

Her ble det snakk om mindre bensinforbruk og ikke minst, mye penere og mykere gange på motoren.

Så prøvde jeg dette på min gamle veteranbil, Mercedes 280S 1969 mod, som faktisk
ikke har gått mer enn 51.000 km.

Her nøyde jeg meg med å skifte all olje + filter, altså ikke innvendig motorvask på denne gamle bilen, + at jeg skiftet ut gearoljen og oljen på differensialen.

Hadde noen små lekkasjer, grunnet at bilen har vært så lite i bruk, både på motor gearkasse og diffen.

Etter å ha tilsatt QMI på motor, gear og diff, har alle lekkasjene forsvunnet og her har også motoren fått en «lun» og myk gange.

Kan ikke få fullrost dette produktet høyt nok. Dette overgår all min forventning.

Skal nå i gang igjen, på en bil min datter har kjøpt. Ford Fiesta 1.1 1981 mod. Denne har også gått svært lite på alle disse årene, kun 80.000 km. Skal foreta innvendig motorvask + QMI motorbehandling og behandling av gearkassa. Spent på resultatene på denne bilen.

Med vennlig hilsen

Morten Valstuen (
SEL-TRADE)
Heimdalsveien 19

1472 Fjellhamar


Yngvar Hennum
Hallingstad 8
3408 TRANBY

QMI Norge

3051 MJØNDALEN

QMI INNVENDIG MOTORVASK m.m.

Sommeren -95 kjøpte jeg en bruktbil til kona. Det var en Ford Fiesta 1..1, 1983 mod. Bilen hadde stått mye og derfor gått kun 83 000 km. Under prøvekjøring merket jeg en svak fusking på høyt turtall. Dette antok jeg for å være en bagatell som ville forsvinne ved en tenningsjustering. I tillegg hørtes en svak ventiltikk.

Etter å ha skiftet plugger og stifter og forøvrig justert tenningen forskriftsmessig fusket den fremdeles. Ventiltikken var der fortsatt. I håp om at dette skulle "gå" seg til ved kjøring ble bilen benyttet daglig i et par uker uten at det hjalp.

Jeg har fra tidligere kjennskap til QMI produktene og bestemte meg for å ta en innvendig motorvask. Da jeg under påfyllingen åpnet oljepåfyllingslokket på toppdekslet hørtes ventiltikkingen enda bedre. Etter 7 - 8 min. tomgangskjøring med innvendig motorvask merket jeg at ventiltikkingen ble gradvis svakere for etter hvert å bli helt borte.

I tillegg til denne behandlingen ble motoren behandlet med QMI motorbehandling og QMI drivstoff-forbedrer. Etter noen dagers kjøring var også fuskingen helt borte uten at det ble foretatt mekaniske inngrep.

Jeg er ikke i tvil om at det var QMI produktene som "fikset" problemene.       Gå til øverst på siden, klikk her

Med vennlig hilsen
Yngvar Hennum


Spikkestad 10/6-02.

 

QMI behandling av to forskjellige biler.

 

Den første bilen en Mercedes 307 automat minibuss 1981 kort type med bare 68 HK, som dere sikkert forstår ingen racer akkurat.

Husker ikke akkurat årstallet men det kan ha vært 1996?

Det hadde seg sånn at jeg fikk besøk av Ralph Petterson som da hadde så smått begynt å selge QMI produkter. Vi begynte vel og snakke om denne mercedesen som var så treg i bakkene og i tillegg hadde automat.

Han sier til meg at da må dette stoffet være det rette å prøve og jeg tenkte at det kan ikke være så skadelig, bilen hadde gått ca 200000 km.

Jeg begynte med innvendig motorvask og fulgte produktets instruks.

For å være heft den sikre side tenkte jeg at det kanskje var best etter å ha tappet den gamle oljen med vask i. Fylte jeg to liter ny olje på motoren og kjøre det igjennom systemet før jeg byttet filter. Så startet oljeskiftet med nytt filter og QMI behandlingen i tilegg så tok jeg også QMI behandling på automatkassa og differensialen samtidig.

Da var jeg veldig spent spesielt på bakkene opp til Spikkestad for husk det er bare 68 HK og det går ikke fort i stigninger kan jeg fortelle!

Men jeg ble veldig overrasket over effekten av dette stoffet for bilen var ikke til å kjenne igjen den gikk så mye lettere og stillere den giret mye behageligere i automaten, jeg kan ikke huske hvor mye den økte i fart opp bakkene men jeg hadde fått en helt annen bil å kjøre, så det var merkbart positiv forskjell. (Litt revolusjon)

Så til bil 2. Mercedes 190 diesel en to liters motor.

Jeg var hos Ralph Petterson lørdag den 8 /6-02. på dagen og fylte på QMI denne gang uten innvendig motorvask for jeg hadde akkurat skiftet olje og filter, jeg tenkte at det går sikkert bra og det skal jeg si det gjør

Etter to dager med behandlingen er den mye mer villig i bakkene, så nå skal jeg QMI behandle Gearkasse og diff en av de første dagene.

Dette synes jeg folk bør gjøre da dette virker slik at bilen også blir billigere å kjøre med, altså mer miljøvennlig.   ( Les om andre automatkasser som ble bedre. Klikk her: )

 

Anbefales!!!

Vennlig hilsen Vidar Hansen                                 Gå til øverst på siden, klikk her

Spikkestad


From: Karl Flatland
Date: 07/01/02 13:45:45
To: thorjoh@online.no
Subject: Takk!
 
Vil fortelle om min Honda VF1100 Custom 1983 modell

Kjøpte sykkelen i 1992 den hadde da gått 33000km. Hadde blitt fortalt at disse motorene hadde en svakhet at kammen ofte gikk. Reiste på verksted og fikk justert forgassere og ventiler. Jeg ble da gjort oppmerksom på at det var pittings på  kammene mine og at jeg bør bytte kammene mine før ventil løfterne mine blir defekte.
 
Jeg valgte å følge nøye med utviklingen og jeg byttet olje hver 5000 km (Spectro Gold)
 
Behandlet sykkelen med QMI med motorvask, motorbehandling og gjennom innsuget ved ca 35000km.
 
Når sykkelen hadde gått ca 80000km lånte jeg den bort og fikk den igjen med defekt gearkasse, ble reparert på merkeverksted for 11000,- Motoren var utrolig ren innvendig og kammene med ventilløftere var like å se til som ved 33000km.
 
I 2001 hadde sykkelen gått ca 130 000km men gearkassa summer i et lager. Jeg tar jobben selv pga lite med penger (heldig vis) Det første som jeg oppdager når jeg åpner motoren/gearkassa er et mylder med lange silikonremser i oljesilen etter jeg fjernet de lange remsene i klypa, satt masse inne i silen som jeg brukte blåsespissen på (synd jeg ikke tok bilde av dette)
 Det var det utgående lageret som har gått pga feil montering fra merkeverkstedet etter den første reparasjonen.
 
Kan bare si at QMI har holdt liv i sykkelen min, nå har den gått ca 137 000km og har enda ikke byttet kammene som jeg ble anbefalt å bytte for 104 000km siden. Tross jeg har kjørt med silikon i oljesilen i lengre tid.
 
Godt med QMI når det er læregutter på verkstedene!!                   Gå til øverst på siden, klikk her
 
Hilsen
Karl Flatland
3692 Sauland

 


Minnesund den 23 september 03

QMI — BEHANDLINGEN OG RESULTATENE

Jeg har behandlet to biler (Volvo 740 og Volvo 245), samt en gressklipper og en båtmotor med QMI både motorvask og middel.

Det var en merkbar nedgang i bensinforbruk. Alle kjøretøyene startet lettere. Båtmotoren var til tider vanskelig å få i gang. Etter bruk av QMI har den blitt mye lettere å starte. Dette har betydning for startmotor og ikke minst batteri. Turtallet ved tomgang har også gått noe opp.

Min gamle Volvo 245 var vanskelig å få til og gå på tomgang da den var kald. Dette har nå endret seg. Jeg må dytte in Choken nesten med det samme jeg har startet. I tillegg er den blitt mye mer lettstartet enn før.

Gressklipperen klipper langt gress uten at motoren kveles. Dessuten kan jeg klippe hele eiendommen uten å etterfylle tanken. Før måtte jeg alltid fylle bensin. Jeg oppdaget en gang at jeg også kunne klippe på tomgang.

På min Volvo 740 har bensinforbruket gått radikalt ned. Jeg kjører avisruter, og etter å ha kjørt samme rute etter QMI behandling hadde forbruket gått ned med 4 — 5 liter. Dette er noe som synes i lommeboka etter hvert. Bare etter 10 dagers kjøring skulle behandlingen være spart inn.
                                                                                                  
( Les om andre drivstoffbesparelser. Klikk her: )
Jeg vil på det sterkeste anbefale alle som vil unngå motortrøbbel til vinteren snarest å gå behandlet motoren med QMI. I tillegg bør man selvsagt sørge for at tenningssystemet er i orden på bilen. Det er kjekt å ha en bil som er lettstartet når kulda setter inn. Tross alt — slitasjen er størst vintertid.

På alle maskiner som går i kontinuerlig drift — det være seg snøfresere, gressklippere osv, der motoren blir hardt belastet vil QMI hjelpe til med å bevare slitasjedelene i motoren. Olja er like ren etter lengre tids bruk! !  ( Les om andre oljebesparelser. Klikk her: )

Jeg er ikke i tvil om hva jeg vil gjøre fremover — bruke QMI!!! Med hilsen                 Gå til øverst på siden, klikk her

Frank Iversen 2092 Minnesund tlf. 908 69 498


Mads Aas
Stulenv. 65
3721 Skien

R. Stoa                                                                                                  14.08.95
3745 Ulefoss

TESTRAPPORT QMI BEHANDLING.

Testen er utført på Land Rover 110 med 3,9 I V8 motor og automat gearkasse. Motor og gearkasse har vært kjørt ca 30 000 km.

Automat gearkasse blei tilsatt QMI behandling. På differensialer, mellomkasse og sluttdrev blei det skiftet til ny olje, Castrol Syntrax, tilsatt 20% QMI. QMI vannfast fett blir brukt ellers I drivverket.
Motoren blei rengjort med QMI innvendig motorvask i flg. bruksanvisning. Ny helsyntetisk olje av merket Castrol TXT påfyllet, minus en liter som tilsvarer den mengde QMI motorbehandling tilsvarer.
QMI motorbehandling blei tilsatt motoren og bilen blei umiddelbart kjørt kontinuerlig i to timer.

Diagrammet viser et søylediagram over bensinforbruket pr. tankfylling samt en kurve over totalt gjennomsnittlig forbruk fra bilen blei tatt i bruk. Bensinforbruket varierer meget avhengig av om det er kontinuerlig eller langkjøring, på vei eller i terreng. QMI behandlingen starter på tank nr. 8. Tank nr 3, 8 og 13 er av samme type kjøring. Forbruket er henholdsvis 1,87 I/mil, 1,70 I/mil og 1,44 I/mil. Forbruket har gått ned et sted mellom 2,6 - 4 dl/mil eller med andre ord en besparelse på 2 - 3 kr/mil for mitt vedkommende. En komplett QMI behandling vil vare innspart i løpet av 300 mil.
Motoren har fått noe høyere tomgangsturtall.
QMI behandlingen viser an tydelig reduksjon av bensinforbruket
                          Mads Aas


INGAR GAASERUD                                10. AUGUST 1994.
3330 SKOTSELV

QMI NORGE
3051 MJØNDALEN

VEDR.: BRUK AV QMI PÅ MIN HIACE 2,4 L. DIESEL

Jeg har en 83 HIACE DIESEL som har gått 70,000 km. etter overhaling (totalt ca. 170,000 km.) Dette har skjedd etter behandling:

Starter lettere, forbruket gikk ned ca. 1 dl. pr. mil, samme oljeforbruket, angående kjøring med bra lass og campingvogn var forskjellen stor, bilen gikk på bånn gass i timevis på alle girene, det var ikke varmegang (det var veldig varmt denne sommeren.) (I fjor brukte jeg skjelden 5 gear med campingvogn.) Ikke en røykdott ut bak, og dieselforbruket var 1,3 pr. mil. Hvis jeg sakket av ned til fartsgrensa var forbruket 1,1 pr. mil.

Jeg har bare positive erfaringer med QMI.
Med hilsen
Ingar Gaaserud                          Gå til øverst på siden, klikk her


From: Trygve Øien
Date: 05/29/03 11:31:30
To: thorjoh@online.no
Subject: Spørsmål angående PTFE
 
QMI Automatgirbehandling med PTFE
Hallo
Jeg lurer litt på dette produktet her som dere har.
Har dere noen eksempler på automater som har
blitt bedre etter bruk med PTFE? Jeg har en Taurus
med Automat. Og har selfølgelig registrert at disse
automatene ikke er verdens beste. Har sett en del
Tauruser som er til salgs og at det er byttet automat osv.
På hvilken måte kan dette produktet hjelpe til et lenger
liv på automaten? Og eventuelt hvor kan jeg få kjøpt
dette ? Bør det byttes olje/filter på automaten før dette
tilsettes?
 Jeg har brukt QMI motor behandling på min Taurus
og ble positivt overrasket. Bilen rett og slett triller lettere.
Merker det godt i noen bakker som jeg kjører nesten
daglig. Før når jeg kjørte i de bakkene så måtte jeg for
å holde farten konstant i bakken gi på så mye gass at
bilen giret seg ned. Men nå så trenger jeg ikke å gi på
så mye gass lenger. Bilen holder seg i fjerde giret opp
hele bakken.   ( Les om andre motorer som ble sprekere. Klikk her: )
 Mvh
Trygve Øien                       Gå til øverst på siden, klikk her

PK trading
Tjøsvollveien 81A
4270
ÅKREHAMN
tlf.:52815531 mob.:95242361
Åkrehamn 18/5-00


Maritim Teknikk
Myrveien 8
5542 KARMSUND

QMI innvendig motorvask/motorbehandling

PK trading er et lite en manns foretak som deriblant importerer bruktbiler fra Tyskland.
I April 2000 ble det kjøpt en BMW 318 I 1992 modell kjørelengde 120000 km. Motoren
gikk som normalt fra Tyskland til Norge (ca.700km.) Det ble konstatert mye skitt under
toppdekslet og før kunden overtok bilen ble det skiftet olje. (det ble påfylt Statoil olje)
etter kort tid (ea.100 km) begynte en ventilløfter å "tikke", dette forverret seg stadig, slik
at tikkingen ble nærmest permanent.

Det ble da besluttet å prøve QMI sine produkter. Innvendig motorvask ble påfylt og motoren
gikk med dette stoffet ca.20 minutter før den ble avtappet. Filteret ble skiftet, det gamle var
helt tett. Når motoren var avkjølt ble det fylt QMI motor behandling + ny Castrol motorolje
og kjørt etter leverandørs anbefaling.

Allerede under motorvasken forsvant "tikke" lyden og etter behandlingen føltes motoren
kvikkere og roligere. Dette kan trygt anbefales for andre med samme problem.

Med hilsen
PK trading


KÅRE BERGUM
BERTEL 0. STEEN
ENSJØ
TIL 22 08 36 00
Ensjøveien 25
0661 OSLO


QMI MOTOR- og GEAR-BEHANDLINGER, mine personslige erfaringer.

En av mine faste kunder leverte for en tid siden sin Peugeot 405 GLX 1.8 1993 modell for 50 000 km. service med oljeskift m.m.

Kunden hadde selv fått behandlet motoren med QMI Motorbehandling med PTFE Teflon. Kunden ba meg om å sjekke motoren grundig og uttale meg om eventuelle forandringer / forbedringer.

Jeg prøvekjørte bilen grundig og merket straks at motoren løp betydelig stillere og hadde fått bedre trekkraft i alle motbakker. Dessuten var tomgangs-turtallet høyere enn tidligere. Dette skyldes sikkert at friksjonen i motoren var minsket p.g.a. teflonbelegget på alle inn­vendige glideflater. Derfor ble turtallet justert noe ned. Oljen ble tappet, oljefilteret byttet og ny olje påfylt.

Resultatet av kundens QMI-behandling var helt overraskende så jeg ringte representanten for QMI Scandinavia i Mjøndalen. Deretter fikk 'kone-bilen' sin omgang, men først med innvendig motorvask før behandlingene av motor og gear med samme gode resultater. Min gamle Peugeot 504 har lenge hatt problem med treg gearing. Dette ble løst med QMI Gearbehandling og er nå som nytt før motoren også får full behandling.

QMI gir alle behandlingene garanti for de neste 80.000 km. Før neste behandling anbefales oljeskift og filterbytte med normale intervall for kjøretøy med bensin eller diesel-motorer. Fra QMI har jeg fått en rekke skriftlige kunde-uttalelser med opplysninger om stor forbedring og besparelser av drivstoff og smøre-oljer bl.a. på Mercedes og andre person-, lastebiler, traktorer og annet.

Som kunde-rådgiver kan jeg trygt anbefale kundene behandlinger med QMI-produktene. Jeg vil også anbefale alle Bertel 0. Steens bruktbilavdelinger å foreta disse behandlingene av bruktbilene før salg. Dette vil uten tvil øke bruktbilenes verdi og levetid.

Oslo, 25. mars 1999
Kåre Bergum

Kunderådgiver


From: Peter Lynge Christiansen
Date: Sunday, November 30, 2003 11:17:57
To: thorjoh@online.no

Hei!!
Undertegnede har en gammel carawelle 93 mod. som hadde gått nesten 200,000 km da jeg kjøpte den får 5 år siden , den malte fælt i gearkassen og knatre lidt i motoren! Og fikk melding om at jeg burde bytte gearkasse!

Jeg prøvde isteden QMI motor rens, byttet olje og tilsatte PTFE motorbehandling, og byttet gear olje med ny syntetisk olje og PTFE gearbehandling!

Nå har jeg byttet olje hver 10000 km på motor siden og gearkasse hver 50,000km ! Biler har nu gått 30,0000km bruker ikke en dråpe olje, går som ei klokke
QMI har spart meg mye penge!
Men hvor ofte burde jeg tilsette QMI!!
Og så syntes jeg ikke der er så mange utsalgsteder, ikke lett at få tak i!! Kan dere gjøre noe med det??
MVH Peter Lynge Christiansen
Skifer veien 5
3070 Sande                        Gå til øverst på siden, klikk her

 


Jan Eri                                                              Tanum 26/9-1999
Reverudåsen 55A
N-1341 Slependen

CAN Import A/S
Papyrusveien 3050 Mjøndalen

QMI motorbehandling på Mercedes Benz 230E, 1990 modell

Jeg har lovet deg en tilbakemelding på resultater ved bruk av QMI på min bil.

Jeg har nå to ganger behandlet denne bilen med QMI, først i 1995 og nå i 1999. Første gang
var kilometerstand ca. 100.000, bilen var da for meg så ny at jeg ikke hadde
sammenligningsdata på bensinforbruk. Jeg kunne imidlertid registrere at topphastigheten på
autobahn under ellers like forhold økte fra 210 til over 220 km/t (begrenset av turtallsperre på
automatgir) etter behandling.

Ved andre gangs behandling var kilometerstand ca. 270.000, og jeg hadde da registrert forbruk
over lengre tid som vist i tabellen under:

Liter/mil forbruk ved fyllinger før & etter QMI

 Gj. snitt

Før QMI

1,11

1,00

1,04

1,04

1,03

1,00

1,04

1,05

1,04

1,07

1,00

1,04

Etter QMI

0,92

0,89

0,91

0,97

0,93

0,95

0,93

0,96

0,94

0,93

Som det fremgår av tabellen er forbruket redusert med vel 10% etter QMI behandlingen.
På bensinforbruket alene vil jeg ha spart inn utgiftene med QMI etter 6-7 fyllinger.
Jeg er følgelig godt fornøyd med QMI behandlingen på min bil og anbefaler dette til andre.

Med vennlig hilsen,
Jan Eri


Terje Haugan
3647 Hvittingfoss
tlf. 32 76
97 63 p. 32 80 57 10 a.
Drammen, 30.mars 1995

QMI NORGE
Postboks 103
3051 Mjøndalen

Jeg har en 1985 mod. Nissan Laurel2,8 Diesel, som senhøsten 94
rundet 200 000 km. Jeg ble anbefalt å prøve QMI behandling på
motor og drivverk, og ved oljeskift før jul tok jeg behandling
på motor og gearkasse samt drivstoff-tilsetting. Jeg fulgte
bruksanvisningen nøye, og resultatet lot ikke Vente på seg.
Motoren ble mer stillegående, og en del ulåter ble borte. Jeg
merket at motoren reagerte raskere, spesielt fra middels turtall
2000 o/m og oppover.
Jeg har ikke målt drivstofforbruket nøyaktig, men det har i alle
fall ikke øket.
Jeg har siden behandlingen kjørt ca. 15 000 km, og det virker som
behandlingen fortsatt er like virksom.
Jeg vurderer nå å foreta samme behandling på min kones Honda
Civic 1981 mod.
Hilsen
Terje Haugan


Jens-Erik Berg
Nebbaveien
1634 Gamle Fredrikstad

QMI•Østfold
Erik Gulbrandsen
Kloppastien 4
1634 Gamle Fredrikstad
10, oktober 1994

QMI-behandling av traktor type Ford 7610-TURBO-1987 års modell, behandling av
motor/gir/kardang
.

Før behandling - 1) Mye vibrasjoner i tre turtalsområder.
                         2) Mye "ånding" fra oljeavlufting ved driftsvarm motor.
                         3) "Hyling" fra drivverk ved kjøring i fart på veg.
                         4) Under pløying med tre-skjærs 14" plog mye svart røk fra eksosrør.
                             Traktoren dro da på 2000 R.P.M på 7-ende gir.

Etter behandling- 1) Noe vibrasjon ved ca.1400RPM, resten av vibrasjonene var borte.
                          2) Nesten ingen ånding ved driftsvarm motor.
                          3) "Hyling" i drivverk sterkt redusert.
                          4) Traktoren dro etter behandlingen tre-skjærs 16" plog på 9-ende gir
                              ved 2250 R.P.M, d.v.s. to gir opp, 2" bredere plog på hvert skjær, og
                              samtidig en økning i turtallet på 250 R.P.M.
 

                           Da denne farten blir for stor for pløying, ble 7-ende gir benyttet. Det
var da mye mindre svart røk fra eksosrør, mye klarere "plystre"-lyd fra turbo ved belastning av
motoren enn tidligere, samtidig som motoren har en jevnere og lunere gange.

Traktoren starter lettere, trekkevne er klart bedre og dieselforbruk har blitt redusert, uten at
dette har blitt peilet eksakt.
Jens Erik Berg

 


SØREN E THYGESEN
EIKELIVEIEN 6

3470 SLEMMESTAD
Telefon 31 28 25 86

QMI Scandinavia                                                                      Østskogen, Slemmestad, 26. februar 2002
v/ Ralph Petterson
Odalsveien 41 D
3470 Slemmestad

QMI Motorbehandlinger m.m. av Nimbus ' veteran 'motorsykkel, Ford Granada personbil etc.

Jeg har alltid vært skeptisk til olje-tilsetninger til motorer og lignende intil Ralph Petterson overtalte meg til å behandle motoren på min Ford Granada 1982 modell personbil med ca. 170 00o kilometer på måleren. Motoren hadde da plass til I liter olje på peilepinnen.

1 liter QMI Motorbehandling med Teflon ble fylt gjennom oljepåfyllingen ved oljeskift og kald motor. Startet motoren og kjørte 2-3 timer med varierende belastninger og hastigheter. Etterhvert merket jeg tydelig at motoren løp stillere og at trekkraften øket betydelig. Da motoren skal kjøres med blyholdig super bensin så anbefalte Petterson å gå over til blyfri 95 eller 92 oktan bensin på tanken mot å tilsette' QMI Drivstofforbedrer som øker oktantallet og virker samtidig som kondens-fjerner. Dette har virket til min fulle tilfredshet i flere år med en liten skvett drivstofforbedrer for hver fylling 92 okt. blyfri bensin.

Dette har gitt meg ren eksos og spart betydelige utgifter og har resultert i en bensingjerrig, lettstartet, stillegående og problemfri bil.
Neste trinn ble å behandle det manuelle giret og kardangen med QMI Teflon Gir- og kardang-behandling. Jeg følte også her store forbedringer på alle gir-trinn.
Granadaen har rød farve som ofte blir matt. Den fikk en omgang med QMI Super Polish med Teflon både på lakk og vinduer og bilen stråler nå som den berømte 'sola i K stad'.

Efter dette testet jeg QMI produktene på min 'veteran 'motorsykkel Nimbus med side-vogn, 4 c. fra 1949. Effektforbedringene var utrolige med lettere start, stillere gange og enormt øket trekkraft.

Nu er også jeg helt overbevist om fordelene som QMI produktene med Teflon har på motorer, gir etc. for alle typer og årganger av kjøretøy. De som fortsatt tviler bor selv prøve og de vil alle bli overbevist. QMI Scandinavia gir full garanti for 80.000 km. før neste behandling.
Søren E. Thygesen Tømrermester.


From: Karl Robert Oie
Date: Tuesday, July 29, 2003 13:59:21
To: 'thorjoh@online.no'
Subject: Oljeforbruk etter QMI behandling


Hei Thor!

Jeg kjøpte QMI motorflush og behandling til min 1996 mod BMW 520i km 141000. Etter behandlingen begynte motoren a bruke en del olje, måtte fylle etter ca en halv liter olje etter femti mils kjøring. Da henvendte jeg meg til deg for å få veiledning. Ditt forslag var da at jeg skulle prøve a kjøre en stund til for a se om forbruket avtok. Teorien din var da at fastsotede stempelringer hadde løsnet og trengte litt tid og kjøring for å få tilbake sin opprinnelige spenst. Jeg kjørte ca 150 mil med småkjøring, uten at forbruket avtok noe av betydning.

Da bestemte jeg meg for at jeg ville prøve a kjøre en langtur for at motoren skulle få jobbe under driftstemperatur over lengre tid. Jeg tilbakela ca 120 mil på denne turen. Dette gjorde tydeligvis at stempelringene "satte" seg igjen, for jeg behøvde ikke a etterfylle olje på denne turen. I dag bruker ikke motoren olje i det hele tatt, og bensinforbruket har gatt drastisk ned. Jeg målte forbruket på langturen til ca 0,64 ltr bensin på mila. Dette er veldig bra med tanke på at dette er en bil som veier nesten et og et halvt tonn!

Jeg jobber til daglig som bilmekaniker, og er meget imponert over dette produktet.

Tidligere erfaringer med QMI motorbehandling, har vist at effekten på bilmotorer øker. Vi hadde to identiske biler, hvor den ene gikk betydelig bedre enn den andre. Bare for moro ville vi prove a kjøre QMI motorbehandling på den som gikk dårligst for a se om det gjorde noe utslag. Etter innkjøring av QMI' en, målte vi da krefter mellom de to bilene. Til alles forundring, kjørte den bilen som var svakest ifra den andre bilen. Dette er veldig BRÅ!!!!

Jon Magne Reinseth, Ålesund


Høyland, den 6.01.2005
Ove Engeseth
Høyland
5378 Klokkarvik

Utrolige QMI!

Hadde egentlig ingen tro på mirakel stoff som hadde noen virkning, helt til en kompis anbefalte QMI. Eg hadde nett kjøpt en GMC suburban 6.2 diesel 4x4. som trakk dårlig og giret hardt og brukte 1.9 på mila.

Skulle prøve QMI men svært skeptisk.

Her ble det full pakke med innvendig motor vask, motor behandling, automat behandling, kardang behandling og en desj forbedrer i servoen så toppet eg det hele med drivstoff forbedrer,,,,,,,,,, RESULTAT,, bilen var ikke til å kjenne igjen. En kompis lånte bilen ca en uke etter helbredningen og lurte på om den hadde vært på verksted å fått nye dyser og justering. NÅ hadde forbruket gått ned til 1,51 pr mil, giring myk og fin og trekker som en tanks.

Har bare en ting å si det er at det finnes mirakelstoff,,,,,QMI„

Ny bil på tunet nå og den skal få samme behandling.

Med hilsen

Ove Engeseth


Erfaring med bruk av QMI-produkter

For vel 2 år siden fikk jeg en ventillyd i min 2,4l Caravelle-diesel motor, gått ca 167000 km. Motoren hadde da en lei skavank med for høy temperatur ved (bare litt over) normal belastninger.Ved trekk av campingvogn var det ikke mulig å forsere lange bakker uten å ha varmeapparatet på fullt, vinduene åpne med den medfølgende støy og øvrig ubehag fra lite komfortable passasjerer.

 En QMI-selger fra Lofoten, forøvrig en meget motorkyndig rederieier, skipper, maskinist og ”motorfrik” J, tipset om QMI’s produkter. Tipset gikk ut på QMI motorvask og QMI Motorbehandling med PTFE.

 Jeg satte bilen inn på verksted, tilsatte QMI motorvaskog lot motoren gå i 20 minutter, tappet av motoroljen og fjernet oljefilteret. Ved helt avkjølt motor ble motoren tilsatt ny olje + QMI Motorbehandling med PTFE.

 Erfaring i etterkant var helt tilfredstillende, og over min forventning :

       -Ventillyden var totalt vekk   
            - 
Motoren kunne belastes tungt uten å få for høy temperatur
    -Drivstoff-forbruket sank fra 0,96 til 0,85 på langkjøring
    -Motorens effekt øket betraktelig

 Bilen ble etter noen mnd solgt privat og 18 mnd etter QMI-behandlingen ringte jeg kjøper for å høre om handelen svarte til forventningene, kjøper var fornøyd. Ingen lyd i ventilen var kommet tilbake.

 Jeg kan bare anbefale QMI opp mot mine erfaringer, som alle er gode.

Det kan legges til at blant eiere av kystflåten her i Lofoten finnes meget gode referanser med bruk av QMI-produkter i motorer og gearkasser. Disse er meget motorkyndige, og kresne. Godt valg J

Hilsen en meget fornøyd bruker

Arthur Robin Elvestad


Test av QMI innvendig motorvask og QMI motorbehandling
Testet av:
John Inge Nordfonn
www.motordeler.com
Tlf:40404176

10/04/2005 Behandlet vi en 1985 Honda Civic 1,5 aut. Med QMI produkter.
Motoren før behandling brukte ca 0.9 liter mil på småkjøring. Var litt tungstartet og det var meget dårlig drag i motoren.
Den var kjørt ca 205 700 km.

Vi fylte på QMI innvendig motorvask mens motoren gikk på tomgang. Den gikk slik i 20 min etter produsentens anbefaling.
Motoren begynte å øke ørlite i turtall bare etter 10 min. Etter vasken ble oljen tappet av og det kom ut masse drit med oljen.

Motor stod til den var kald og vi fylte på ny olje – mengden av QMI motorbehandling. Nytt filter ble satt på. Startet opp og kjørte en lengre tur. ca 1 time og 20 min. Etter turen merket vi en vesentlig turtallsøkning på tomgang. Ca 150 rpm målt med laser turteller. Har nå kjørt den bare 20 mil og den går bare bedre og bedre. Det føles som om motoren er trimmet. Den drar mye bedre enn før og dette etter bare 200 km. etter behandling.

Forbruket er drastisk redusert. Tanken er på 46 liter og etter 200 km skulle tankmåleren etter normalt (altså før behandlingen) stå på ca halv tank, men den viser full enda. Trodde tankmåler var gått i stykker men har sjekket denne og er funnet i orden.

Det skal også nevnes at vi har QMI drivstoff forbedrer på tanken og den har naturligvis hatt sin innvirkning på resultatet. 

En liten investering og et stort resultat vil eg påstå.

PS: Har og testet QMI lakkrens og QMI Super Polish på panseret på denne bilen. Det var heilt matt av oksidasjon men er i dag blankt og fint. Super produkter.
MVH
John Inge Nordfonn


FJERNING AV KLAKKING PÅ HYDRAULISKE VENTILLØFTERE.
 Hei!
Har brukt deres motorbehandling flere ganger med meget gode resultater. Spesielt med fjerning av klakking på hydrauliske ventilløftere. 
Tenkte at jeg skulle gi min motorsykkel samme behandling men lurer på om jeg kan bruke innvendig motorvask på denne da det er våt clutch på denne.
Regner med at det ikke er noe problem men vil bare spørre først.
Med vennlig hilsen
Roald Sørensen
 
From: Roald
Date: 09/05/04 18:54:42

Test av Qmi motorvask og Qmi motorbehandling
Min bil, 1986 Audi Coupe Quattro, har hatt litt ventiltikking fra og til. Noe som jeg ønsket å få gjort noe med. Jeg fikk tilsendt produktene fra Qmi for testing.
Qmi Motorvask
Jeg hadde kjørt en liten runde med bilen slik at den var lunka. Ifølge instruks skulle motorvasken helles på i peilepinnerøret, men dette ga meg en utfordring da det er litt trangt der. Jeg måtte skjøte på tuten med en slang, og da gikk det. Jeg helte sakte på motorvasken mens bilen gikk på tomgang. Etter ca. 20 min på tomgang skrudd jeg av bilen, og gjorde klar til å tømme ut oljen. Oljen ble tømt ut med engang, mens motoren var varm. Oljen så forferdelig ut, og det så virkelig ut som motoren har blitt renset godt.
Qmi motorbehandling
Jeg lot bilen kjøle seg ned, slik som det stod på instruksen. Deretter satt jeg i nytt oljefilter og skrudde i bunnpluggen, og tømte på ny olje i riktig mengde minus Qmi behandlingen. Så helte jeg på behandlingen og sjekket at oljenivået var korrekt.
Da var det klart for en god kjøretur, og da tok jeg en lang runde på ca. 1 time med litt aktiv kjøring. Underveis ble det en markant endring i motorlyd, og den hørtes mye bedre ut. Mye roligere gange, og ingen ventiltikking.
Jeg har også kjørt 30 runder på Rudskogen i etterkant av behandlingen, og merket mellom 5-10 grader lavere oljetemperatur ved denne harde belastningen.
Jeg vil sterkt anbefale produktene fra QMI videre!
Øyvind Caspersen


Date: 01/24/05 23:26:28
Subject: RE: Chrysler Grand Voyager 1996 Km 150 000
 
Hei Thor.
Jeg har nå mottatt varene fra deg men, det mangler QMI Gir Behandling
i denne forsendelse. Kan du ettersende denne?
 
Jeg har nå utført Motor rens, samt motorbehandling + Drivstoff forbedrer
Olje type jeg bruker på denne Chrysler er Mobil 1
 
Jeg har kjørt ca 90km etter behandling ,merker forandring
Motor "jobber" lettere, Mindre motor støy,
Det føles også at det er blitt mer  effekt i bilen 
Mvh
Fridtjof Glesnes

From: Vegard
Date: 05/13/05 17:35:16

Hei!

Har foretatt innvendig motorvask og motorbehandling av min 94mod. King Cab og er meget fornøyd med behandlingen! Merker at bilen har blitt sterkere og ikke minst  : Der jeg før måtte kjøre på tredje gir går den nå like godt på fjerde, og til og med femte gir går greit!

Så jeg bestiller herved innvendig motorvask og motorbehandling til min Ford Mondeo (bensin) 145 hk., 02 mod. Den har gått ca. 55000 km.


Jeg kommer også etter hvert til å foreta samme behandling på mine to traktorer; Zetor 4911 og John Deere Skidder skogsmaskin. Har også en mobil bandsag (Wood Mizer) med en 40 hk. Lamborgini turbodiesel.

 Mvh.
Vegard Moe
Rørholtveien 577
3960 Stathelle


Date: 04/15/02 10:00:34
Subject: En snabbrapport
 Hejsan!
Tack för senast!
 Jag tänkte bara rapportera om hur det har gått med bussen.
Jag behandlade turbon med QMI turbobehandling först. Men eftersom jag inte kört med last ännu så är det svårt att säga något konkret om resultatet.
Turbon är dock ganska ny och har fungerat bra, så jag får se behandlingen som ett rent skydd.
 När det  gäller motorn så gjorde jag en QMI invändig motortvätt och bytte till Royal Purple 15W40 syntetolja.
Sedan tog jag bussen på en provtur för att se om det gjorde någin skillnad, jag ville ändå vänta tills motorn hade kallnat innan jag gjorde QMI motorbehandlingen.
 
Innan jag började så trodde jag  att det var QMI som skulle göra den största skillnaden, snacka om att jag hade fel...
 

Förut så körde jag aldrig motorn (7-liters Volvo TD) över orangemarkeringen på 2200rpm. Över det varvtalet så vibrerade motorn kraftigt , och motorn lät inte som om den mådde vidare bra. Då gör bussen 80, vilket är en väldigt störande hastighet att ligga i.

Med Royal Purple så går motorn som bäst  över 2000rpm! Så nu ligger jag i 90km/t och motorn låter som en symaskin. Vibrationerna är helt borta.

Sedan så har jag behandlat motorn med QMI, men det är för tidigt att säga vad det har gjort.
 

Växellådan har alltid varit jobbig att hantera, de lägre växlarna har varit nära nog omöjliga att få i.

Den behandlades med QMI och Royal Purple växellådsolja. Och ju mer man kör på varje växel desto lättare går den att få i.
Av naturliga skäl så tar det längst tid innan backen och lågväxeln hunnit bli 100% belagda med PTFE. Men redan nu märks att det går lättare att få i också de växlarna.
 MVH: Kjell Lindqvist
www.grebbestadracing.com
 
 

 


               Behandling med QMI-produkter anbefales af en række forbrugere anno 2002-03

Direktør Kenneth Strehle v/Scandinavian oil co. A/S (tlf. 70 26 15 26) Behandling af tankbil (motor ScandiaVabis). Før QMI behandlingen kørte tankbilen 1,9-2 km/liter dieselolie. Motoren blev behandlet med 5 liter QMI motorbehandling og 5 liter QMI gearbehandling. Tankbilen efter QMI behandlingen 2,7 km/liter diesel. De sparer 400 kr. i brændstof om ugen.

Dansk Vindmølle Formidling APS (tlf 97 95 16 58) har gode erfaringer med QMI gearbehandling, der reducerer støj i gearkasser og lejer, giver flere KWh og bedre økonomi.

Vindmølle v/Slagelse Møllen var stoppet og måtte ikke sættes i drift, da den ikke overholdte støjkrav. Efter behandling med 10 liter QMI gearbehandling blev møllen godkendt af BST og igangsat. Vindmølle v/Voldum, Randers Naboen havde klaget over voldsom gearstøj. Allerede 25 minutter efter behandling med 10 liter QMI gearbehandling var støjen reduceret. Både nabo og kunde var tilfreds.

2 vindmøller v/Hobro QMI behandling af møllerne sænkede støjen i gearkasserne med 10 DB. Schnoor Plast A/S i Valsgård Behandlet sprøjtestøbemaskine med 20 liter QMI Hydraulik. Strømforbruget blev reduceret med 25%.

euroteam.com, Hadsund (tlf. 70 20 63 00) Motorbehandlet Toyota Hilux. Brændstofforbruget blev efter QMI motorbehandling reduceret med 10%, lettere start og mindre støj. Kunde i Øster Hurup Har med succes faet behandlet følgende biler: Mercedes 250D, Passat 1,8 T, Toyota Previa benzin og Ford Fiesta benzin.

Motorbåd Motoren var svær at starte. Ifølge kunden springer motoren omgående i gang efter QMI motorbehandling.

Maskinmester Lasse Magnussen, Århus (tlf. 86 13 05 89) Har behandlet flere motorbåde med QMI motorrens og QMI motorbehandling. Alle med tilfredse kunder. Motoren gik typisk op med 150-200 omdrejninger i tomgang.

Kjellerup Hovedgaard v/Mariager (tlf. 86 47 84 44) Har behandlet alle traktorer med QMI Motorrens og QMI Motorbehandling. Behandlet godsejerens Mitsubishi 4-hjulstrækker, samt fruens Mercedes Benz 270 DT og forvalterens Skoda Oktavia TDI.

QuickPot A/S, Viborg (tlf. 86 62 83 00) QMI Motorbehandling af direktørens Mercedes Td 290. Harald Nyborg A/S, Aalborg Den daglig leder fik QMI motorbehandlet sin Toyota, der havde kørt 90,000 km. Efter ca. 30 minutter kunne der allerede mærkes flere HK og livligere motor. Brændstofforbruget er reduceret med ca. 10%.

Boldsen A/S, Hadsund Den daglige leder fik sin bådmotor behandlet med QMI motorbehandling. Resultatet blev mindre røg, lettere start, omdrejningerne gik op med 100 i tomgang, mindre dieselforbrug.

PM Auto, Hadsund Behandlet flere biler med QMI. Behandlet sin 38 fods lystbåd. Den ene motor brugte MEGET olie - det gør den ikke mere. Omdrejninger steget med 150 X i tomgang pr. motor. Autosalg - Reparation v/Erling Jensen (tlf. 98 51 00 25) En kunde med en Ford Mondeo havde ujævn tomgang og højt benzinforbrug. Efter behandling med QMI 3-trins rens gik der 5 minutter, så gik bilen perfekt. Kunden har efterfølgende fortalt at brændstofforbruget er reduceret med 5%.

Aars Autocenter v/Søren Jensen (tlf 98 62 35 97) Har behandlet flere biler med gode resultater. En Volvo 760 havde utæt gearkasse - blev stoppet med QMI lækagestopper. En Ford Fiesta havde utæt kølesystem - blev stoppet med QMI kølebehandling.

Rallykører Martin Kristensen (tlf 20 20 1193) Havde store problemer med sin toptunede Toyta Carollo. Gearkassen blev overophedet og skulle repareres efter hvert løb. Efter behandling med QMI gearbehandling var problemet løst.

Hadsund Autocenter Behandlet SAAB med QMI 3-trins rens. Gode resultater.

Finsk direktør, der importerer Mercedes til Finland Fik behandlet sin Mercedes 600, motor 450 HK, med QMI.


Hit Counter